Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość traf-l

Prosze o ocenę mojego niecnego planu;P

Polecane posty

Gość traf-l

Witam wszystkich! Pochodzę z małej miejscowości i za rok zaczynam(po przerwie) studia w Krakowie Muszę dodac, że mam 20 lat. Dojechac moge do krakowa jednym autobusem, ktorym zawsze, zawsze! jeździ ten sam pan kierowca Jarek Oczywiście nie muszę mówić, że mi się podoba I wymyśliłam pewien niecny plan;P Ważne jest to, że on nie ma rodziny,jest po 40-tce. Otóż kiedy będę z nim wracać z Krakowa( w mojej miejscowosci jestesmy dosyc pozno ok 23), jak wszyscy wysiądą i zabiorą rzeczy podejdę do niego i śmiało zapytam się czy MOGŁBY MNIE PRZENOCOWAĆ... Myślę, że się zgodzi bo nie ma nic do stracenia, tylko moze mile spędzić czas Jaka jest wasza opinia? Zgodzi sie? zna mnie od jakis 3 lat, jeździłam z nim jescze wcześniej. Jest miły, otwarty... A ja również staram się dawać mu sygnały pewne.. Wiem jak to moze wyglądać, że jestem łatwa, ale ja czuję się samotna, szukam kogoś, a któż wie, jak może się potoczyć nasza dalsza znajomość... Dobry pomysł?? Bo coż ryzykuję? Może się nie zgodzi i wtedy bedę smutna i tyle, ale wiem ze bedzie inaczej...

Gość 55555556666
20 lat różnicy? troche dużo

Gość sfrg
to nie możesz go na kawę zaprosić? zamiast do wyra?

Gość traf-l
na kawe to zbyt poważnie wg mnie, a jak udam, że nie mam gdzie przenocowac to się pewnie zgodzi, a takie spotkanie przy kawie szybko zleci...

Gość sfrg
na moje on pomyśli o Tobie jak o materiale do zaliczenia nic więcej. kawa zbyt powazna? a nocowanie nie? wtf

Gość traf-l
źle mnie zrozumiałeś/aś...kawa to dobiero wygłupiłabym się, ponieważ z reguły to kobiety nie zapraszają facetów na kawe, a poza tym po co mialabym go zaprosic na nią?? Co innego kiedy naprawdę nie będę miaala gdzie przenocować, a on będzie jedyną osobą, która wtedy może mnie poratować:) niekoniecznie będzie myślał o tym, żeby mnie zaliczyć, myślę, że wręcz odwrotnie... Całą noc lepiej się poznamy, niż 20min w kawiarni...

Gość sfrg
no to chyba lepiej się poznawac po trochu, stopniowo. a nie od razy historię swojego życia sprzedać

po dwóch dniach facet zejdzie na zawał przy kierownicy i oboje stracą szansę na poznanie siebie... autorko nie rób tyak jak ktoś uważa, że powinnaś....rób tak jak ty chcesz. to twoje zycie i nikt za ciebie nie umrze, wiec niech nie mowi ci jak masz zyc ;)

Gość traf-l
nie myślę o nim jako o partnerze na całe życie, więc nie chce się stopniowo poznawać... Przecież oczywiste jest, że przez noc mozemy sie lepiej poznac, nie bede czuc sie taka samotna jak teraz... Jak uważacie zgodzi sie? Dlaczego miałby odmowic?

Gość traf-l
moje życie tak wiem, wiem, ze postąpię wg mojego planu, ale jakie sa wasze opinie jestem bardzo ciekawa:)

Gość Nie znam Pana Jarka
Ale ja gdyby jakaś młoda siksa odwaliłaby numer pod tytułem "jestem samotna weź mnie do domu" nawet bym nie czekał, tylko wyjął kutacha z rozporka i za aprobatą lub też nie wpakował prosto w dupsko :classic_cool:

Gość traf-l
czy ktoś jeszcze uważa, że się zgodzi?:)n wolę mieć pewność, żebym nie zrobiła z siebie desperatki...

Gość traf-l
ale to dopiero za 11 miesięcy...

Gość jaq
gorzej niz desperatka. desperatka ktora sama pcha sie do lóżka. zaproś go na drinka po pracy, ale nie pchaj mu sie do domu. litości!!!

Gość traf-l
o 23 w mojej miejscowosci jest wszystko zamknięte, tak więc nie zaproszę po pracy... Chociaż miło spędzimy noc;P moze weekend, bo w niedziele dopiero wroce do krakowa(wlasnie tez z nim)

Gość jaq
zrob jak chcesz, ale zebys nie zalowala. a tak w ogole, co zrobisz jak on powie- nie!?

Gość traf-l
A czego wg Ciebie miałabym żałować, powiedz

Gość wifigdansk
nie ma to jak bujna wyobraźnia:) ok,załóżmy... po 1. skąd wiesz,ze on nie ma rodziny po 2. jak masz zamiaar wcisnąc mu kit ze nie masz gdzie nocowac,skoro jedziesz do rodzinnej miejscowości? po 3. nawet jesli się zgodzi i spędzicie noc to w jakim celu skoro nie widzisz go jako partnera na całe życie? po 4. co jesli jednak odmówi-spalisz sie ze wstydu a bedziesz musiala z nim jezdzic jeszcze przez pare lat trwania studiów,moim zdaniem więcej ryzykujesz nić zyskasz.

Gość traf-l
co??:) w ogóle nie przyjmuję takiej opcji, że się nie zgodzi

Gość traf-l
wiem, ponieważ mój były go zna i kiedyś od tak mi powiedzial. Zawsze ktoś po mnie przyjeżdzal, bo od dworca do domu mam 10km, a tym razem nikt nie przyjedzie(bo nie beda wiedziec,ze wracam na weekend)... może widzę wspólną przyszlość, ale to już od niego będzie zależalo, chcę po prostu poznac go i mile spedzić czas, nie być tak samotną(on tez jest)

Gość traf-l
i co?;P

Gość traf-l
prymitywne?!!

Gość wifigdansk
to ze twoj były ot tak ci kiedyś powiedział to nie znaczy ze np teraz nie ma dziewczyny. do jakich celów on ci jest potrzebny nadal nie wiem,bo strasznie gmatwasz,niewiem czy traktujesz go powaznie czy przelotnie. mimo wszystko jednak powinnas załozyc taka opcję ze moze ci odmówić,przy zakladnia planu wszystko trzeba wziac pod uwagę. tak wogóle to idiotyczny temat.

Gość traf-l
NA 100% jet wolny i samotny...a jeśli już tak by sie zdarzyło, że odmowi, to będę smutna troche bede sie zastanawiac gdzie popjde, az w koncu wezme taksowke i popjade do domu;P lub 2 opcja zaproponuje mu ze moze przespie sie w autobusie i wtedy sie zgodzi;P

Gość traf-l
chociaż jedna we mnie wierzy:) dzieki:)

Gość traf-l
może dziś ktoś podzieli się opinią:)

Gość dfhdlshgls
śmieszne, mam nadzieję że Ci się uda ten niecny plan hehe