Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nielubieuk

Szlachetna paczka -Anglia GB

Polecane posty

Witajcie gdzie znajdę dane biednych rodzin w anglii chciałbym pomóc jakieś biednej rodzinie wysłać makaron,cukier,chleb itp. jak narazie są tylko rodziny z polski ale wolałbym pomóc jakiejś biednej rodzinie w anglii która klepie pewnie biede w brudnym śmierdzącym szeregowcu.

Gość ghjghjhgjhgjghjghj
Kpisz z biednych ??Jakie znaczenie ma gdzie jest..czy w PL czy w UK czy USA?? Jak sie chce pomagac to sie po0maga ,ale do tego trzebamiec dobre serce . Ty nie masz rozume a co dopiero serca :D

ja mam serce tylko chce pomóc biednym rodzinom w anglii. bo oni są biedni żyją biednie w szeregowcach i dziadują.

Gość fghghgfhjgfh
a coZ takiego chcial bys im przeslac w tej paczce?? nie wiem co takim ludziom tutaj moze brakowac,ale jestem ciekawa twojej opini.

ogłoś sie na szlachetnej paczce to wyśle ale tam tylko oferty z polski a co jak ktoś w anglii mieszka to pomocy nie potrzebuje

Gość szeraqa
Nawet nie wiesz, ze nie mozna samemu sie "oglosic na szlachetnej paczce" :O Durniu, mieszkasz w PL a pojecia nie masz jak dzialaja pewne organizacje. Wiemy, ze teraz zzera cie zazdrosc, ze nawet do szlachetnej paczki cie nie zgloszono i swieta znow beda biedne i nijakie :D Tak maja w zyciu glupcy, zawsze przegrani :D:D:D:D A "szlachetna paczka" w PL potrzebna bo biedy i patologii jak widac jest mnostwo.

Gość cisfire
ja moge ci nielubieuk przeslac w szlachetnej paczce skierowanie na terapie z psychiatra oraz voucher na wszasy w psychiatryku

Gość a jest czego zazdrościć
dziadowania i żebrania pod mopsem caritasem i w akcji paczka dla menela

Gość deskadoprasowania
skoro tak bardzo chcesz pomagac ludziom w anglii poszukaj forum z ludzmi W ANGLII !!