nielubieuk 0 Napisano Listopad 19, 2012 Witajcie gdzie znajdę dane biednych rodzin w anglii chciałbym pomóc jakieś biednej rodzinie wysłać makaron,cukier,chleb itp. jak narazie są tylko rodziny z polski ale wolałbym pomóc jakiejś biednej rodzinie w anglii która klepie pewnie biede w brudnym śmierdzącym szeregowcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghjghjhgjhgjghjghj Napisano Listopad 19, 2012 Kpisz z biednych ??Jakie znaczenie ma gdzie jest..czy w PL czy w UK czy USA?? Jak sie chce pomagac to sie po0maga ,ale do tego trzebamiec dobre serce . Ty nie masz rozume a co dopiero serca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nielubieuk 0 Napisano Listopad 19, 2012 ja mam serce tylko chce pomóc biednym rodzinom w anglii. bo oni są biedni żyją biednie w szeregowcach i dziadują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fghghgfhjgfh Napisano Listopad 19, 2012 a coZ takiego chcial bys im przeslac w tej paczce?? nie wiem co takim ludziom tutaj moze brakowac,ale jestem ciekawa twojej opini. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donkapatke 0 Napisano Listopad 19, 2012 nielubieuk Wiesz co nie ośmieszaj się już z tymi idiotycznymi tematami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Styczniowy przyjaciel 0 Napisano Listopad 20, 2012 Nielubieuk czy możesz do mnie wysłać paczkę? Przy okazji zrób też paczkę dla innych moich znajomych z kafe co mieszkają w Anglii:-)) Do tego dorzuć jakiś winiak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nielubieuk 0 Napisano Listopad 20, 2012 ogłoś sie na szlachetnej paczce to wyśle ale tam tylko oferty z polski a co jak ktoś w anglii mieszka to pomocy nie potrzebuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szeraqa Napisano Listopad 20, 2012 Nawet nie wiesz, ze nie mozna samemu sie "oglosic na szlachetnej paczce" :O Durniu, mieszkasz w PL a pojecia nie masz jak dzialaja pewne organizacje. Wiemy, ze teraz zzera cie zazdrosc, ze nawet do szlachetnej paczki cie nie zgloszono i swieta znow beda biedne i nijakie :D Tak maja w zyciu glupcy, zawsze przegrani :D:D:D:D A "szlachetna paczka" w PL potrzebna bo biedy i patologii jak widac jest mnostwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cisfire Napisano Listopad 20, 2012 ja moge ci nielubieuk przeslac w szlachetnej paczce skierowanie na terapie z psychiatra oraz voucher na wszasy w psychiatryku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jest czego zazdrościć Napisano Listopad 20, 2012 dziadowania i żebrania pod mopsem caritasem i w akcji paczka dla menela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość deskadoprasowania Napisano Listopad 20, 2012 skoro tak bardzo chcesz pomagac ludziom w anglii poszukaj forum z ludzmi W ANGLII !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach