Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Low level

Mam problem - nigdy nie ruchałem

Polecane posty

Gość Low level

i nigdzie nie mogę znaleźć rozwiązania dla mojego problemu. Jak ktoś gada o prawictwie to tylko z naciskiem na to że trzeba być na to gotowym, z odpowiednią osobą itp. No OK, rozumiem to, ale ja tego nie mam żywcem z kim zrobić i nad tym już jakoś nikt się nie zastanawia(nigdy też się nie całowałem ani nie trzymałem dziewczyny za rękę). Nie chodzi mi o to żeby zaliczać hurtem panienki tylko żeby zachodziła jakaś normalna kolej rzeczy co u mnie nie zachodzi.

Gość Nie rób z tego problemu życia
Ludzi w podobnej sytuacji jest mnóstwo - bez względu na płeć. Często ci, którzy najwięcej o seksie gadają mają zerowe doświadczenie, więc się nie przejmuj - jak przyjdzie czas, znajdzie się odpowiednia osoba i zdobędziesz doświadczenie.

Gość Low level
mój problem wynika z tego,że zobaczyłem starego jak ruchał koze i boje się że od tego zacznę

Gość podszyty aksamitem
Uwielbiam podszywki z tego forum. :D

Ale co do tematu... " Dziwki na pierwszy raz muszą" - też tak uważam, powinieneś iść do dziwki zanim Ci odbije jak tej gromadce prawików z kafeterii.

Gość Zuzanna Amelia & 17
Niedziel - A Ty poszedles w koncu do prostytutki ?

Gość idz sie lecz autorze
takie problemy sa zaburzeniami

Gość gość
Kup sobie sex lalke ja tez man lalke Firma hustler virtual girl ale tej juz nie kupisz nigdzie gdyz Produzent zaprzestal je produkowac jest lepsza niz prawdziwa kobieta ma naprawde ciasna c**e z Cyber skory i nie zalapiesz syfilisa ani Cie nie zdradzi a pozatym nie pyskuje i zawsze jest gotowa i rozkraczona .pozdro

Gość gość
:D:D:D obiadu tez n ie zrobi anie nie posprząta :D :D:haa współczuje tumanowi

Gość gość
Gdy pojdzie do d****** ta takrze mu nie ugotuje ani nie posprzata chyba tylko jego kieszen a puzniej Musik wskoczyc do wanny z domestosem mi chodzi tylko o sex nie o kucharki i sprzataczki

Gość gość
r***aj ****aj bęc

Gość gość
staszek ma rację idź do prostytutki i spokojnie wszyscy faceci od tego zaczynają i często na tym kończą. Pamiętaj prostytutka to też kobieta i nie ma się czego wstydzić. Najważniejsze, że twoje zdrowie psychiczne jest w porządku.