Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w.potrzebie

KTO UŁOZY DIETE GERSONA???? NOWOTWóR

Polecane posty

Gość w.potrzebie

chodzi o nowotwor zlosliwy, czy jest w polsce ktos kto ulozy diete dla chorego na raka. nie stac mnie na wyjazd do mexyku ani wegier niestety a tylko tam znajdija sie kliniki tego dr. a moze znacie jakis zamiennik tej diety mniej rygotysrtczny?

Gość Generalnie to aż się prosi
O pełen jadu, złośliwy i cyniczny komentarz... ...ale ponieważ masz raka sobie daruję :classic_cool:

Gość qwqwq34412312
z szuka pomocy to sie prosi o złowsiwosc? Lecz się

Gość w.potrzebie
chodzi o dokladna diete znacie kogos takiego? to ze wazywa i owoce to juz wiem. ale nie chce isc do pierwszej lepszej dietetyczki, ktora zawinie hajs i "cos tam" ulozy. poprosze o ten zlosliwy komentarz czlowieku nie zaslugujacy na miano czlowieka...

Gość gh
jest chyba ksiazka

Gość Generalnie to aż się prosi
Tak, tak, nie jestem człowiekiem, śmieciem, ble ble ble. Przykro mi, że masz nowotwór picie świeżo wyciśniętych soczków ciebie nie uzdrowi. Ta dieta garsona to zwykły przekręt skierowany do takich zdesperowanych jak ty próbujących desperacko wszelkich metod... Jak sam napisałeś za terapie u ichniejszych znachorów od tej diety się płaci. Przykro mi, masz pecha 🖐️

Gość w.potrzebie
takich ludzi jak ty traktuje z przymrozeniem oka, szkoda zawracac sobie glowe kims kto na to nie zasluguje. pozatym ta metoda WYLECZYLA sie moja znajoma kilka lat temu. niestety wyjechala do stanow i nie mam z nia kontaktu.

Gość fanrera
Nie masz kontaktu, bo zapewne już nie żyje... Zróbmy inaczej. Mam kontakty w Stanach i jestem w stanie znaleźć tę twoją znajomą, jeśli na maila podasz mi jej dane. Nie będzie to dla mnie żaden problem, kwestia kilku dni. Jeśli ją znajdę i potwierdzi się to,że ona nadal żyje i że to terapia Gersona ją wyleczyła, to dostaniesz ode mnie wszelkie wsparcie, również finansowe. Ale uprzedzam,że te koleżankę, która została wyleczona dobrze sprawdzę,żeby ściemy i kitu nie było.