Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze to nie straszne ale probl

mam brzydkie piersi

Polecane posty

dziewczyny zazdroszcza,bo sa spore faceci sie jaraja,a jakby ktos zobaczyl bez stanika,to by mu przeszlo.wstydzilabym sie rozebrac przed lekarzem i nawet w pizamie wstydze sie pokazywac domownikom,bo bez stanika nie mam nic na gorze,plasko,piersi sa tak jakby nisko.nie obwisly mi,takie sa i juz,w gimnazjum juz nie nosilam bluzek bez stanika.zazdroszcze dziewczynom komfortu ladnych piersi,nawet znikomych

Gość baskimama
Taki typ , są po prostu piersi "niepełne" u góry i tyle, geny. I jest masa różnych innych kształtów, bo ogromna większość biustów w taki czy inny odbiega wyglądem od tego, co oglądamy na wyfotoszopowanych zdjęciach: http://maheda.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=153%3Ajak-wygldaj-piersi-innych-kobiet&catid=41%3Abudowa-piersi&Itemid=54&lang=pl Nie przejmować się, polubić :)

Gość kotukik
nie martw sie 90% kobiet ma brzydkie piersi,w lozku wystarczy ladny sexi stanik i jest ok,ja nigdy nie kochalam sie nago zawsze sexowny staniczek i to facetow jeszcze bardziej jara....

tak jak pisalam,jest to dla mnie problem nie tylko w sensie seksualnym,ale np nie zaloze sukienki bez plecow itp.a jesli chodzi o lozko,to piersi sa niemal moim fetyszem i chcialabym nimi podniecac faceta,a nie je ukrywac,ale poza silikonem chyba nie ma dla mnie rady