Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umieram z niewiedzyyyyyyyyyyyy

kumpel przyjaciel kolega???????kto?????

Polecane posty

Gość umieram z niewiedzyyyyyyyyyyyy

Znamgo rok.. poznalismy sie w pracy, pracowalismy w tych samych dzialach, czasami mijalismy sie miedzy biurkami. ja mialam faceta on o tym nie wiedzial, powiernik moj i on mi od serca o wszystkim rozmowa, pisanie codzienne telefony spotkalismy sie po 2 miesiacach i tak widzielismy sie z 8 razy....... po prostu....... jednak w wakacje......wypilismy alkohol..... calowanie po alko poxniej taka sama syt juz bez alko i pisanie pisanie pisanie pisanei telefony aj sie juz nei chcialam spotkac........bo? bo nie wiem kim on jest dla mnie ale widzielimy sie niedawno po 4 miesiach niewidzenia i bylam inna, bo nie wiedzialam jak sie zachowac, kawa... spacerek i luzna romozwa......... i cisza. i sie nie odzywa do dzis..... wstawialm zdjecie na portal spolecznsociowy i mi zlajkowallllllll........ po co?? jesli zerwal jakby kontakt?????? o co chodzi tutaj?

Gość ixbalaa
kumpel przyjaciel kolega???????kto????? Jeśli masz w zwyczaju całować się z kumplem - to kumplel; Jeśli przyjaźń polega na całowaniu się - to przyjaciel; Jeśli to normalne, że całujesz się z każdym kolegą - to kolega. Sama sobie odpowiedz.