Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdfhdhdhhdhd

wlasnie wrocilem z klubu we wroclawiu moje wnioski

Polecane posty

Gość hdfhdhdhhdhd

Im wiekszy zul tym wieksze powodzenie u kobiet Im bardziej chamski tym bardziej pozadany przez kobiety Grzeczni kolesie nie maja szans na żadna Im bardziej "olewacki " stosunek do kobiet tym bardziej uwazaja że to ciacho Liczy się wyglad wyglad i jeszcze raz tylko wyglad. To bujda o tym charakterze i tym podobnych dyrdynalach Jak sobie przypomne wiecej to napisze

Gość figo fago fago figo
bo to nie kobiety tylko wywloki sa, a dla takich tylko to sie liczy, zadna normalna nie szweda sie po takich miejscach tylko takie co szukaja jelenia co postawi drina a potem szybki numerek, nast. razem oszczedz sobie czasu i idz do tej spod latarni

Gość figo fago fago figo
do tej spod latarni, czyli do mnie. Dostaniesz zniżkę - 2 lody w cenie 1 👄

Gość g435ty
BO NORMALNE KOBIETY NIE SZLAJAJĄ SIĘ PO JAKICHŚ TAM KLUBACH...

Gość [[[ [zgłoś do usunięcia]]]]
hłe hłe znowu podszylem sie pod kogos figo fago haha i znowu moj dzyndzel mi stanal łoooo to juz 3 raz, a ta mokra plama na majtach sie powieksza, no nic do rana musi wyschnac bo te gacie jeszcze 3 dni muszom pociongnac

Gość urszula majewska
kup pierdofon i bedzie cacy

Gość figo fago fago figo
dzyndzla i majty wyliże z przodu i z tyłu w końcu profesjonalistka jestem za kase wszystko zrobie.

Gość Marynata staropolska
A jak ktoś ma zauważyć Twój charakter w klubie? Tam tylko ktoś Cię ocenia powierzchownie. Ja chodzę często do klubów, ale akurat nie w celach podrywu, zlewam wszystkich równo, w każdym razie widzę, te kobiety, co tam chodzą kogoś poznać, to nie wiem, czy coś tracisz... W większości to pasztety albo cichodajki albo blachary, bo nie rozumiem, jak mozna się dać obcemu PIJANEMU facetowi dać obmacać po tyłku, moja kumpela się tydzień temu pusciła z djem, no i po co komu taka laska hehehe