Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanieiei

Czy moge bez wyraznego powodu zazadac cc?

Polecane posty

Gość pytanieiei

jw.

Gość zau
A żądać można zawsze ale inna sprawa czy ktoś się twoim żądaniem przejmie. Lepiej zapłać skoro chcesz cc.

Gość pytanieiei
aha,czyli mam rodzic sn bo tak trzeba? czy jest jakis przepis, prawo ktore tego zada?

Gość cfghjklfdg
nie możesz. Chyba że masz kasę, to zmienia postać rzeczy. Jak kiedyś będę w ciąży, to będę miała 9 miesięcy by uzbierać kasę na CC :D

Gość zau
Przecież piszę -jeśli chcesz cc to załatw sobie wskazania do cc albo idź tam gdzie robią za opłatą. Póki co w Polsce nie ma tak jak w UK gdzie wybierasz sobie rodzaj porodu. CC to dla lekarzy w Polsce operacja/zabieg a do zabiegu muszą byc podstawy. Tak więc albo wskazania lekarskie albo prywatne kliniki.

Gość cfghjklfdg
chciałabym żeby ktoś mnie juz zapłodnił

Gość pytanieiei
a bol, problemyz stawami sa wskazaniem do cc?

Gość zau
To już pytanie do lekarza u którego się leczysz. Ogólnikowo nie można powiedzieć. To tak jak nie sama wada wzroku stanowi podstawę do cc, a dopiero groźba odklejenia się siatkówki. Trzeba pogadać z lekarzami więc.

Gość cfghjklfdg
podszywie, a tam od razu ktoś :D

Gość pytanieiei
ja jeszcze w ciazy nie jestem.. pewnie bylabym gdybym mogla wybierac rodzaj porodu.. pora przeprowadzic sie do UK, polska to dziura

Gość zau
Takie są warunki a nie inne więc skoro w ciąży nie jesteś to masz czas na przygotowanie się. chcesz cc to sobie załatw. choć wiedz że to nie zawsze takie doskonałe wyjście. Ale to już twoja sprawa. :)

Gość cfghjklfdg
dziewczyny jak sie dac zapłodnić tak zeby zapładniajacy nie wiedział nic o mnie?

Gość pytanieiei
doskonale zdaje sobie sprawe z plusow i minusow cc, ta cesarka tez mnie przeraza, ale mniej niz porod sn, gdzie jest nacinanie krocza, popuszczanie kalu, nieludzki bol i wysilek by to dziecko urodzic, a po porodzie problemy w sferze seksu, popuszczanie moczu, blizna po nacieciu..( wiem po cc tez jest blizna, ale wole ja miec na brzuchu niz kroczu) ogolnie porod mnie przeraza, powaznie zastanawiam sie nad adopcja, przeciez tyle dzieci jest biednych na swiecie, samych bez rodzin..

Gość cfghjklfdg
orientujecie się moze czy sa jakieś specjalne ośrodki dla chcących być zapłodnionymi?

Gość cfghjklfdg
a moze kobiety sa wiatropylne?

Gość zau
Rodziłam dwa razy sn i nie ma żadnych z wymienionych przez ciebie problemów po porodach. Nacięcie mialam dwa razy ale prócz tego żadnych więcej problemów -blizna ledwo widoczna. Ale to ja a ty masz swoje odczucia.

Gość pytanieiei
to w takim razie ciesz sie, poszczescilo ci sie cholernie

Gość cfghjklfdg
czy sn to inaczej studium nauczycielskie?

Gość marcheweczka...
A po co ci cesarka? Nie podejmuj decyzji ktorej pitem dlugo bedziesz zalowac

Gość pytanieiei
marcheweczka, pisalam juz wyzej

Gość marcheweczka...
Autorko u mnie nie wystapily zadne problemy w sferze seksu-bo niby dlaczego. Po porodzie sn szybko do siebie dochodzisz, a po cc lazisz z cewnikiem i jeczysz z bolu, twoj brzuch jest flakiem przez bardzo dlugi czas...ogólnie kazda rodzaca cc ci odradzi to

Gość marcheweczka...
A sory i nic nie popuszczalam i nie popuszczam...

Gość zau
Marcheweczko, nie mozna generalizować że sn jest super a cc koszmar. Bo ile kobiet tyle porodów. Sama rodziłam dwa razy i pierwszy poród był wywoływany -okropny i długi, nacięcie dało mi popalić. -z perspektywy czasu myślę że powinni mi wtedy zrobić cc. Za to drugi poród był zupełnie inny --lekki, łatwy i szybki. Po też nie miałam żadnych problemów.

Gość cfghjklfdg
podszyw dobre :D dzięki 🖐️ 20.11.2012] 09:12 [zgłoś do usunięcia]marcheweczka... A po co ci cesarka? Nie podejmuj decyzji ktorej pitem dlugo bedziesz zalowac A niby czemu ma żałować? Kolejna matka polka która robi z siebie bohaterke bo rodzila sn, a cesarka to już zle. Kolezanka nie chce miec wiadra. Ale nie przepraszam, ty masz cipke jak dziewica :o

Gość marcheweczka...
Moj porod byl okropnie ciezki rodzilam 16h mialam 11szwow i w dodatku ten,co mnie szyf to total konowal mimo to widzialam na sali dziewczyny po cesarce i z nimi rozmawialam

Gość cfghjklfdg
ogólnie kazda rodzaca cc ci odradzi to Każda rodząca cc? Moja koleżanka miała 2 ciecia cesarkie i ani razu nie narzekała, a była wrecz zadowolona. 🖐️

Gość pytanieiei
wole sie pomeczyc troche po cc i miec nienaruszone krocze..

Gość marcheweczka...
Idiotko chodzaca wole miec wiadro zamiast pizdy niz kawal gowna zamiast mozgu...:)

Gość cfghjklfdg
Brawo 🖐️ :D :D :D :D

Gość marcheweczka...
cfg cos tam...ekspertko a ty ile razy rodzilas? Niech zgadne, 0 wiec co ty sie wypowiadasz na temat o ktorym nie masz bladego pojecia