Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalala

Mieszkanie w Gdyni

Polecane posty

Co myslicie o takich dzielnicach jak Pustki Cisowskie lub Cisowa. Moze ktos mieszka??? Jakie sa wasze opinie na ten temat bo rozwazam przeprowadzke.

Gość do wszystkich zainteresowanych
Nie chcę Cię martwić, ale to jedne z najgorszych dzielnic w Gdyni. Oczywiście nie generalizuje, ale jest jak jest. Dużo podejrzanych typów, daleko do centrum, no ale to wpływa na niższe ceny mieszkań...

Gość dziwne rzeczy
Już lepiej chylonia niz pustki.

Gość makijazzzzz
dokladnie, juz lepiej Chylonia niz Pustki. tak samo niebezpiecznie, a blisko do SKM i dużo autobusów oraz trajtków do centrum.

A ktos mieszka bo chcialabym sie dowiedziec o wrazeniach i prezentacji dzielnicy zeby bylo blisko do sklepu i daleko od biedro.ki

Gość makijazzzzz
Ja mieszkałam niedaleko. Prezentacja zadna ;) Biedronka jest na Chyloni ;) Jest też targowisko, Lidl, Netto

Gość dzis zupa
no tak w Gdyni są o wiele lepsze dzielnice niż pustki. wolałabym chyba jednak chylonie bo lepszy dostęp do wszystkiego w zależności która czesc dzielnicy to masz rynek czy chocby tesco lepszy dojazd a przede wszystkim nieco krotszy (z pustek przez chylonie) do centrum miasta. no i nie wiem ile jeszcze jest w tym prawdy ale nie polecaja na chyloni zamenhoffa i najblizszych okolic a przynajmniej tak bylo w inna manke polecam babie doly choc autobusy 2 w tyg jezdza a w weekend jedynie 109 co pol godziny ale spokoj jest z 3 stron las a z 1 morze szkola przedszkole jakies tam sklepy 3 ale jednych wlascicieli wiec niezla przebitke maja, tez obluze spokoj niezle umiejscowione bo blisko do centrum (z babich dolow trzeba przez obluze jechac) na obluzu 4 biedry lidl pogotowie szkoly las to taki juz nie bardzo ale ujdzie droga rowerowa z obluza na babie doly ogolnie obluze dobra dzielnica jesli chodzi o redlowa orlowa i inne w tamta strone to nie bardzo wiem ale mysle ze przede wszystkim wez naprawde wszystko pod uwage co tam jest szkoly jakie osiedla jakie sklepy ile do centrum choc w sumie czesc gdyni ktora ja opisuje juz troche centrum tak nie bawi bo na pogorzu gornym otworzyli szperka juz troche czasu temu (niektorych sklepow brakuje ale nie jest zly) swoja droga pogorze gorne nie jest zla dzielnica dobrze "wyposazone" ale szare blokowisko typowe

Gość romann345
ja polecam Redłowo, blisko do szkoły, przedszkola, na plażę i do centrum handlowego. W przyszłym roku mają oddać nowe osiedle apartamentowców rezydencja redłowo i się zastanawiam nad zakupem, zapowiada się naprawdę ciekawie i wyższym standardzie

Gość romann345
trochę daleko z tych Pustek do plaży, parku. Gdzie tam pojść na spacer? Chciałbym jednak żeby było sporo zieleni dookoła

Gość Agent Nieruchomości
Rezydencja Redłowo to nowoczesny, kameralny kompleks składający się z pięciu trzypiętrowych segmentów z charakterystyczną kaskadową zabudową. Inwestycja oferuje apartamenty w wysokim standardzie, o którym świadczą m.in. murowane ściany działowe i drewniana stolarka okienna. Osiedle posiada własną kotłownię gazową wspomaganą kolektorami słonecznymi. Oprócz walorów ekologicznych, takie rozwiązanie ma również uzasadnienie ekonomiczne, gdyż pozwoli zmniejszyć koszty eksploatacji.Niewątpliwym atutem inwestycji jest lokalizacja w sąsiedztwie rezerwatu „Kępa Redłowska z niepowtarzalnym widokiem na panoramę Gdyni, gdzie zabudowa dzielnic miasta wplata się w malownicze wzgórza lasów Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego. Spacer na plażę zajmie mieszkańcom zaledwie kilkanaście minut.

Gość gość
a nie wie ktoś kiedy tą rezydencję redłowo skończą? Poważnie myślę o tym osiedlu, moja znajoma mieszka na ich osiedlu na leśnej i sobie chwali

Gość gość
Ja szukam mieszkania niedaleko Rotmanki. Ktoś coś?

Gość wiktoria741
Pod Gdańskiem - Rotmanka powstało ładne osiedle Sasankowe - http://www.sasankowe.pl/ Maja atrakcyjne ceny mieszkań a okolica jest ładna i spokojna. Czy ktoś z was tam mieszka? Zastanawiam się nad zakupem mieszkania tam. mam już dość mieszkania w Sopocie, wszędzie dzikie tłumy szczególnie latem i brak prywatności -wredni sąsiedzi.

Gość gość
Mysle ze trzeba patrzeć tez na dewelopera, tutaj na pewno własnie warto postawić na coś sprawdzonego z czego będziemy zadowoleni.

Gość gość
Ponieważ my również szukamy profesjonalnego administratora nieruchomości właśnie poprzeglądałem ofertę kilku firm, które świadczą tego rodzaju usługi i myślę, że najlepsze warunki za kompleksową obsługę znalazłem na stronie pod adresem www.osiedlezielone.eu

Gość marylka1987
A może w bliskiej odległości od Gdyni? Na Pogórzu powstaje nowe kameralne Osiedle Beauforta https://www.eurostyl.com.pl/osiedlebeauforta.html odbiór lokali będzie w pierwszym kwartale 2019 roku. Obserwuje inwestycje w tamtym rejonie od momentu, kiedy powstało tam Osiedle Morskie.

Gość gość
Jeśli chodzi o Trójmiasto to najlepsze wydaje mi się to osiedle Atala nad Zatoką, mieszkania są położone tylko kilkaset metrów od morza a z okien oczywiście rozciąga się przepiękny widok na Zatokę i miasto

Gość dawidd

Warto pomyśleć nad Semeko – semeko.pl. Uczciwa firma z wieloletnim doświadczeniem. Nie jest to deweloper który pojawił się nagle jak Filip z konopii tylko mają ugruntowaną pozycję, dużo inwestycji już oddali do użytku, dużo budują, najlepiej zadzwonić do nich do doradcy i umówić się na spotkanie.

Gość banm

Polecam Semeko i te mieszkania które oni sprzedają. Wszystkich inwestycji nie widziałem ale to co widziałem jak najbardziej na duży plus. Poza tym deweloper jest bardzo konkretny rzeczowy można o wszystko dopytać jeśli chodzi o standard budowlany, krs, księgi wieczyste i tak dalej.