Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość internetowy

Najgorsze sposoby na zerwanie

Polecane posty

Gość internetowy

Jakie znacie najgorsze sposoby na zerwanie o których słyszeliście, sami zrobiliście lub doświadczyliście? Ze mną dziewczyna zerwała na gg chociaż godzinę wcześniej się widzieliśmy i wszystko było ok. Po około 2 miesiącach chciała wrócić do mnie, bo jak powiedziała źle zrobiła i z nikim nie będzie tak szczęśliwa jak ze mną. Od wspólnej znajomej wiem, że poderwał ją jakiś przystojniak na fb i dlatego zakończyła naszą znajomość (trwającą 4 miesiące) chociaż wtedy znała go tylko z pisania na fb. Koleś później ją olał i wiem, że nawet kilka razy uderzył. A ja później rozmawiając z nią twarzą w twarz powiedziałem, że nasza szansę pięknie zniszczyła i nie wróciłem do niej.

Gość dora_dora
hmm:) moj ze mna zerwal przez maila....piszac , ze jak mamy ze soba byc to bedziemy...ze potrzebuje czasu dla siebie. Wkurzylam sie pojechalam do Niego aby mi to wprost powiedzial. Po 3 latach chyba na to zaslugiwalam? Powiedzial , ze mozemy sprobowac, ale na 2 dzien przez telefon znow powiedzial to co w mailu...

Gość jesli znajomsoc trwa
krotko to zerwanie jej nie musi byc zaraz z cala otoczka,w cztery oczy i chusteczkami w tle. bez przesady. znalam kolesia ponad 2 miesiace, zaczal mnie lekcewazyc wiec pozegnalam go w smsie. potraktowalam go na rownym jego poziomie.

mailem,sms ale szczyt szczytów to zerwanie bez słowa wyjaśnienia

Gość dora_dora
Ja nie spodziewalam sie niczego ze strony chlopaka. nawet kilka godzin przed Tym mailem, kochalismy sie. myslalam ze go udusze na drugi dzien. :)

Gość kroowkakarmelówka
Jasne, smsem. Ja bym chciała smsa dostać. Tymczasem on wyłączył telefon. A jak dzwoniłam do domu, to ojciec go wołał, a on odkładał słuchawkę. A dzień wcześniej było wszystko ok. Mało tego jak to zrobił, to ja leżałam w łóżku z gorączką 40 stopni, dostawałam bolesne zastrzyki. Jak wyzdrowiałam to miałam ochotę pojechać do niego tylko po to, żeby dać mu w twarz. Ale szkoda nerwów.