Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megmaa

Do rodziców pięciolatków!- chłopców . Mikołaj!

Polecane posty

Gość megmaa

Czym wasze dzieci lubia sie bawić? Szukam pomysłu na Mikołaja do przedszkola. Mam 20 zl na dziecko i nie wiem co wymyślec:( Sama mam syna 5 latka ale on to jest zapatrzony w temat rycerzy ,smoków i gdybym sie tylko nim kierowała o by dostał nowego smoka... Nie wiem czym sie teraz dzieciaki bawią! Pomóżcie mi bo nie chce kupować po kolejnym hot wheelsie... Juz nigdy sie nie będę bawić w trojkę klasowa nigdy! bo jak wszystkim dogodzić z prezentem? bo najbardziej to rodzice mają najwięcej do powiedzenia....

Gość megmaa
podnosze

Gość koralik.z.pestki-------
za 20 zl? :) hehe -figurka z lego i cos slodkiego? -paczka ze slodyczami -plytka dvd z bajka -ksiazka z zadaniami , lamiglowkami, naklejkami -witaminy zelki nie wiem,duzo mozna wymyslec, jakies figurki do zabawy plastikowe za 20 zl to zabardzo nie zablysniesz

Gość megmaa
tylko ze to do przedszkola...wiec witaminy zelki odpadają... a słodycze ogólnie kupowane sa z innej puli...czyli 20 zł na sama zabawke.... przegladam zabawki i zastanawia mnie bo to sa te bakugany?

Gość Ghandia
ciastolina

Gość Ghandia
samochod

Gość jaksoolki
5 latek?dziecko maly przedzskolak w tu bakugany????to horror jest!! moje dziecko sie tym nie bawi, sa to bajki dla dzieci od 8 lat, o ile nie wiecej, kazdy zreszta robi jak uwaza, ja przystalabym przy figurce z lego, albo takim zestwiku , mysle ze do 20 dyszek sie da cos znalezc albo ksiazki toz to male dzieci jeszcze 5 latek!!

Gość megmaa
własnie juz od 2 lat kupujemy samochodziki....ostatnio na dzien dziecka tez dostali po samochodziku.... jestem w kropce:(

Gość megmaa
jaksoolki dlatego pytam bo nie wiem co to jest a jak wpisuje w allegro zabawki od 5 lat dla chłopca w cenie do 20 zl to mi to wyskakuje:(

Gość Ghandia
puzzle? W Biedronce są z Trefla z postaciami z bajek za chyba 20zł

Gość megmaa
puzzle odpadają bo ostatnio mamuśki stwierdziły ze należy przy dziecku siedzieć i z nim układać....kiedys wymyśliłam fajna gre z puzzlami z Samsamem i było wielkie oburzenie....

Gość Ghandia
zestaw kosmetyków dla dzieci?

Gość megmaa
Ozesz ze sie dałam w tym roku znowu wrobic w szukanie prezentów....Ale mam ich w d...e. Rodziców oczywiscie! Nie bede robic tak jak oni chca pomysle o tych puzzlach....oni poszli na łatwiznę to i ja pójdę!

Gość Ghandia
sanki z hamulcem - biedronka 19,99

Gość koralik.z.pestki------
ze co ???ze nie chce puzzli bo trzeba je z dziecmi ukladac??? co to za ludzie? biedne ich dzieci nie skomentuje tego wiecej, ale ty jako madra kobieta moglabys zwrocic uwage na to, jak mozna tak? kup po ksiazce, to madre, z obrazkami, magnesami do przyklejenia ty jak si ebedziesz rodzicami przejmowala to pwiem ci ze cokolwiek nie kupisz, zasze sie ktoremus z nich nie spodoba. Wal to, ty decydujesz, na ciebie to spadlo, wiec decyduj jak chcesz, a jesli oni wszyscy tacy madrzy i kochajacy dzieci , niech sami decyduja skoro nie chca puzzli bo trzeba je z dziecmi ukladac-pusci ludzie!

Gość kiwi34
hmm ja mam 5-cio latka i to co u nas schodzi na pniu to wszelkie książeczki z labiryntami, porównywanie obrazków i szukanie różnic, kredki, pisaki, nożyczki, ale takie tnące w różne fale, zestawy kolorowych papierów, dziurkacze wycinające wzorki (nie wiem jak to się nazywa, ale można wycinać np. listki), ciastolina,farby do malowania palcami (ale nie wiem, czy rodzice nie będą marudzić).

Gość mnjcjc
Moj 5 latek dostaje zamek batmana lego za 100 funtow. Za 20 zl raczej czekoladka tylko :O

Gość kiwi34
jest taka fajna seria książeczek "ciekawe dlaczego..... np. dinozaury wyginęły, konie noszą podkowy, ale nie wiem, czy znasz dizeci na tyle, żeby dopasować temaykę do dziecka. Takie uniwersalne o pogodzie, wulkanach itp. też są. Kosztują 4,99 za szt.

Gość kiwi34
WOW mamy paść na kolana i bić czołem o ziemię że ciebie na to stać? W przedszkolu mu panie kupią ten zamek? Nikt się nie chwali co kupuje dziecku, pytanie było inne.

Gość megmaa
@koralik.z.pestki------ Dokładnie tak powiedziały! Ze z dzieckiem należy w tedy siedzieć i z nim sie bawić! To nie była opinia wszystkich rodziców ale co poniektórych. własnie przegladam ta gazetke z biedronki...dzieki za namiary....

Gość koralik.z.pestki------
maly nasz tez dostej drogie prezenty casami tylko, a dzis np bedziemy robili figurki z masy solnej :) musze skoczyc po sol, jak wroci z przedszkola czeka na niego niespodzianka :) maka i sol i woda i do roboty, bedzie szczesliwy napewno bardziej anizeli sam w pokoju z paczka lego za 800 zl

Gość jfkfkck
Jaki kurwa sam debilko?? Stac mnie,to dostaje. Proste.

Gość megmaa
@jfkfkck nie oszukujmy sie ale czesto tak jest ze dzieci maja duzo zabawek a brakuje im czasu rodziców.....przykładem jest pomysł w moim przedszkolu odnosnie puzzli...zabawki musza byctakie by dziecko samo sie bawił.... wracajac do tematu: co myslicie o tych drewnianych 3d puzzlach?

Gość matka chlopczyyyka
Skad stwierdzenie,ze jak ktos ma pieniadze,to nie spedza czasu z dzieckiem?? Zawisc przez ciebie przemawia. Nikt cie nie obrazil a zaczynasz pluc jadem,bo kogos stac na cos.

Gość matka chlopczyyyka
Kazdy normalny rodzic wie,ze dziecko tez musi nauczyc sie samemu zajac soba. Moje dziecko ma mnostwo zabawek,mase i wcale nie oznacza to,ze nie spedza z nami czasu :O Skad takie teorie ?

Gość megmaa
ale to chwała tym rodzicom co spędzają czas z dziećmi! ci biedniejsi tez często czasu nie maja bo gonią by mieć od 1-dokonca miesiaca....to jest indywidualna sprawa rodziców....

Gość matka chlopczyyyka
Dokladnie megma. Nie ma co uogolniac i obrazac kogos.