Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alek..sander..

Pomóżcie, ona chce to zrobić

Polecane posty

Gość Alek..sander..

Nie wiem czy to jakaś feministyczna zemsta czy po prostu inspiracja filmem, ale moja kobieta zamówiła cichaczem strap-on i zamierza mnie...przelecieć :O Przyznam się, że ja zawsze muszę ją dłuuuugo namawiać na seks analny bo za nim szczególnie nie przepada, no ale robi to dla mnie więc..czy powinienem w ramach rewanżu się zgodzić?? Czy jednak protestować. Nie wydaje sie Wam, że dla faceta walenie w tyłek to jednak coś bardziej upokarzającego niż dla kobiety? Mam na mysli, że przecież to my jesteśmy od walenia, nie one. :] Dalibyście swojej kobiecie to zrobić? A Was dziewczyny też to jara?

Bez wahania zrobiłabym to każdemu facetowi, który śmiałby mi zaproponować stosunek analny :) w końcu w takiej sytuacji co to za różnica kto komu coś wkłada w tyłek? czy Ty wkładasz, czy Tobie wkładają...co za różnica :p

Gość fvfvf
zrób co uważasz,co ci to da że ktoś powie zgódz się a kto inny że to poniżenie?

Gość kruczo jasna
hehehehe twoja kobieta to moja idolka! Super pomysł, a ty szykuj mydło!

Gość Alek..sander..
Jestem po prostu ciekaw Waszych opinii, nie mówię że zrobię jak każecie ale może Wasze opinie pomoga mi w podjęciu decyzji. No ja myslę, że różnica jednak jest bo w tym momencie to kobieta wchodzi w rolę faceta i vice ersa :O Naprawdę lubicie takie zamiany ? Boję się, że po wszystkim ona zacznie mnie traktować inaczej, że się ośmieszę...z drugiej strony jeśli to ma być rewanż za anal to chyba nie powinienem jej odbierać tej "przyjemności ":O

Gość Alek..sander..
do Tym razem znowu ja - a masz takie doświadczenie za sobą? Czy to jest przyjemne dla obu stron czy raczej ból i nic poza tym... ?:O

Gość wszędzie_spiski_i_zamachy
Dnia pewnego otóż z rana Chciałem ciupnąć ją w anala Ale ona sprytna była I strap on-a założyła. Rzekła do mnie: mój kochany Dziś twój anal będzie brany. Z tej to fraszki morał wtóry strap on jest do męskiej dziury.