Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość looki

Czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość looki

tydzien temu w sobote duzo popilismy z chlopakiem po imprezie wrocilismy do niego do domu. pamietam tylko ze siedizelismy na dole po czym on powiedzial zebysmy poszli do niego do pokoju i wiecej nie pamietem. obudzilam sie pod koldra cala ubrana. on tylko nie mial spodni i byl na koldrze. mysicie ze pamietalabym gdybysmy uprawiali seks? moze po prostu zasnelismy? on mnei zapewnia ze nic sie nei stalo chociac tez nie pamieta. czy moge byc w ciazy? okres spoznia mi sie tylko 2 dni ale zawsze jest nieregularny. strasznie sie tym stresuje i mam angine i biore antybiotyki czy to moze byc powodem spoznionego okresu? prosze o pomoc.

Gość Ciąża jak
nic.

Gość zau
Skoro wy nie wiedziecie to forum tym bardziej. Zrób test -skoro byłaś pijana to różnie mogło być.

Gość zau
skoro masz cykl nieregularny to o jakim spóźnieniu mowa?

Gość Qwatro...
To napewno bocian ściągnął mu te gacie, kryzysu sie boi, klientów nagrania :D

Gość tak to wlasnie jest
hmm... wiesz zachowalas sie troche jak ladacznica ... dziewczyna powinna sie kontrolowac z akocholem aby pozniej nie zostala wykorzystana... dziwne ze on bez gaci lezal :/ wybzykal ciebie... jezeli masz nie regularne miesiaczki to nie koniecznie musi byc ciaza... nie panikuj ... zrob test jutro rano naczczo i szanuj sie dziewczyno ... bo jak tak dalej bedziesz robic to nie jeden ciebie jeszcze wydupczy :) i plotki beda o tobioe chodzic a pozniej napiszesz na forum ze plotki chodza ze ciebie wszystcy dupcza