Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeginający mąż

czy faktycznie przesadziłem?

Polecane posty

Gość przeginający mąż

znów sprzeczka z żoną ja w takich momentach zawsze zaczynam opowiadać o tym jaka ta nasza sąsiadka jest zajebista a tak na serio to wiem tylko tyle co mi sasiad mówi często ja chwali widać, że jest dumny i szczęśliwy a może udaje w każdym razie mi się zdarza dawać ją za przykład mojej żonie i w końcu dziś coś w niej pękło popłakała się i siedzi w drugim pokoju co mam zrobić? też tak macie?

Gość szybka.ekspertyza
zamieńcie się żonami..

Z perspektywy tego,ze sama jestem kobieta,powiem Ci,ze zadna z nas nie lubi,kiedy maz czy partner stawia nam za przyklad np.sasiadke.Pomysl logicznie,czy chcialbys aby zona stawiala Ci za przyklad sasiada?nie byloby Ci przykro?Przepros zone i czasem ugryz sie w jezyk

Gość przeginający mąż
przeprosiny to przyznanie racji, więc odpada

Gość powiem i ja......
widać że nie szanujesz żony i masz w dupie jej uczucia....ja na jej miejscu zaczęłabym na każdym kroku porównywać Cię z innymi facetami i jestem ciekawa czy będzie Ci miło zastanów się czy zależy Ci na tym związku i na żonie ...pamiętaj że wygląd to nie wszystko a ta pani sąsiadka być może prócz ładnego ciała nie ma nic innego do zaofiarowania i może być z niej kawał jędzy