Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żab-X

poważny problem w związku, czemu on mi to robi?!

Polecane posty

mój chłopak pisze na kafeterii! 😭 ­ a wczoraj powiedział, że nie będzie więcej tu wchodził! ­ jak go ukarać? :classic_cool:

Gość wirtualizacja
tak to jest w wirtualnych związkach sama tu siedzisz, a masz pretensje do niego skoro macie siebie i to wam nie wystarcza to mnie to osobiście dziwi, że nadal tu zaglądacie, widać wasz związek ma braki i to spore znam taką jedną parkę, która poznała się na czacie, wzięli ślub, spłodzili dziecko i siedząc w osobno w 2 różnych pokojach przy komputerku czatowali na tym samym pokoiku... normalnie pełnia szczęścia... ludzie, którzy poznają się w sieci czasami ponaglani przez samotność i czas popełniają błąd wiążąc się ze sobą i po pewnym czasie znów uciekają do sieci... i tkwią w niej bez końca... braki w związku same się nie naprawią, a Internet to tylko pułapka....

Gość kajdziorek
o czym pisze? z kim?

Gość wirtualizacja
żałosne jest to wszystko żona na kafe, mąż na kafe, jak spłodzicie dziecko to i ono będzie na kafe może jeszcze macie kochanków i kochanki na kafe... wasze życie to kafe i jeszcze głupio zaciesza zresztą czego się spodziewać po takim nicku

Gość pogadac ale nie na forum
pogadac z nim !!! w cztery oczy a nie na forum

Gość zniesmaczona1
od braku zajęcia niektórym sie w dupie poprzewracało, zróbta se dzieciaka ku chwale ojczyzny