Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alessanddra

Obiady w szkole - rodzice ich nie chca. Dlaczego?

Polecane posty

Gość Alessanddra

Chcialam zorganizowac catering z obiadem dla dzieci, ktore po kilku godzinach w szkole sa po prostu głodne. Wszystko nie kosztowałoby wiele, udalo mi sie wynegocjowac ok. 300 zl miesiecznie, w zaleznosci od liczby dni w szkole. Niestety rodzice sie nie zgadzaja. Kurde sami nic nie zrobia, a tylko potrafia krytykowac i sie obrazac. Nienawidze tej polskiej zawisci

Gość reewrewrew
no kobieto kto ci tyle zapłąci jak normalnie obiady w szkole kosztują niecałe 150zł a ty chcesz 2 razy weicej to kto sie na to zgodzi dziwisz sie???????

Gość Alessanddra
Jak normalne? Nie ma obiadow w szkole. Ale rodzice mają dzieci gdzies po prostu

Gość ja pierdziu le
nudzi ci się chyba, wczoraj temat o wycieczce do Londynu i nie zgadzaniu się rodziców, zniżki i pierdoły, dzisiaj katering ... wymyśl coś oryginalnego i takiego, żeby wywołało dyskusję na jakimś poziomie, a nie ... jakieś pierdoły:-o

Gość wwrrr
Za moich czasow sie jadlo kanapki na przerwie i jakos nikt nie umarl.

Gość LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLkj
przez cały okres w szkole jadłam kanapki przygotowane przez moją mamę i uwierz, głodna nie chodziłam. Obiad miałam po powrocie ze szkoły.

mają dawać tyle kasy za jakieś pewnie maleńkie porcyjki nie wiadomo czego a potem robić znów obiad w domu czyli jakby płacić w ciul kasy za nie wiadomo co i potem znów w domu 2x tak?? to jasne,że wolą dziecku dać kanapki do szkoły a w domu zrobić obiad dla całej rodziny.a co jeśli chodzi do szkoły 3 dzieci? mają dać 900 zł?czy któreś dziecko ma być gorsze i nie jeść czy mają mieć wyznaczone dni kiedy kto je??zastanów się babo.Ja jadłam tylko kanapki i głodna nie byłam.w domu miałam pyszny,domowy obiad.