Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieetta

Zwiazylybscie sie z facetem, ktory siedzial ?

Polecane posty

Gość kobieetta

Jw

Gość łąki pola lasy
nie

Gość kobieetta
Ok. Ale czy nie warto dac takiej osobie szansy? Jest stracona?

Gość Hoolyyannna
To zależy za co, jeśli z własnej winy i głupoty to nie chciałabym mieć z takim typem nic wspólnego. Jeśli natomiast wkręcono by go bez jego winny na odsiadkę to oczywiście żebym się z takim związała.. Moja kumpela ma chłopaka który kibluje już drugi rok, poszedł na rok za pobicie jednego typa, wyszedł na przepustkę dwa tygodnie przed odsiedzeniem wyroku i w czasie tej przepustki pobił jakiegoś innego typa. A moja kumpela ta idiotka kocha go i zapatrzona w niego jak w obrazek.

Gość yhkyk
Jak wysoki i przystojny to czemu nie, a jak jakiś łysawy kurdupel to nie.

Gość czy jak siedział
to znaczy że mu nie staje?

Gość zuuska90
Mi by to nie przeszkadzało, o ile się ogarnął, bo nie chcialabym, na niego czekać, gdyby znowu poszedł siedzieć.

Gość każdy człowiek musi posiedzieć
nie da się przejść przez całe życie na stojąco

Gość zaskoczonaaa
Czasami zdarzają się tzw "błędy młodości". Ktoś jest młody podatny na wpływy, zrobi głupotę i go złapią. Przy czym ogólnie wiadomo , że podobne głupoty robi masa innych gówniarzy, ale nikt ich nie łapie... Czasem nie warto od razu skreślać człowieka... Ja osobiście zastanawiałabym się bardzo jeśli byłby to jakiś rozbój, pobicie itp... To może świadczyć ze delikwent ma takie ciągotki;)

Gość dora_dora
bardzo trudne pytanie. zależy za co siedział...co robi by naprawic swoje życie i takie tam.. trudne pytanie, bardzo.

komentowalem " nie da się przejść przez całe życie na stojąco" apstrahujonc ot tego ze i na czworaka bywa bardzo miło .:)

Gość obóć siem polsko
"Jeśli natomiast wkręcono by go bez jego winny na odsiadkę to oczywiście żebym się z takim związała.." fajne z bandytą to nie ale z idiotą to....oczywiście!!! a czemu nie z kimś normalnym? ale desperatki....... :(

Gość maliiinka143
niby skad bedziecie to wiedziec chyba ze dopiero po roku zwiazku wam powie i wtedy CO?

"A jak ktoś siedział za handel kobietami to dacie szansę? " to nie, ale jusz za handel z kobietami to bym siem wahal -badylaze to tesz ludzie.:)

Gość obóć siem polsko
"zrobi głupotę i go złapią" to też niezłe głupoty to niech robi byleby nie dał się złapać?

Gość obóć siem polsko
"niby skad bedziecie to wiedziec chyba ze dopiero po roku zwiazku" i kolejna perełka... najpierw związek a tak gdzieś mniej więcej po roku ZAPOZNANIE SIĘ?

Gość obóć siem polsko
skąd taki wysyp prawdziwków? spadam, bo się jeszcze zarażę :(

Gość maliiinka143
hehe myslisz ze ci powie na pierwszej randce ze jest kryminalista?:O

Gość Niebiessskoooka,,
Nie związalabym sie ani z człowiekiem z kryminalną przeszłoscią, ani rozwodnikiem, dzieciatym itp. Nawet bym nie zaczynała z takim jakiej kolwiek znajomosci. Nie jestem desperatka zeby wiązac sie z ludzmi z szemraną przeszłoscią

"yhkyk Jak wysoki i przystojny to czemu nie, a jak jakiś łysawy kurdupel to nie." Mistrzostwo normalnie.

Gość mjmmjmjmiumjmjmjm
A tak szczerze to ciekawe czy Wam nie zdarzyło się zrobić czegoś co jest "pod paragrafem????

Gość mama Tomcia
ja jestem z facetem który siedzial, nawet mamy synka, pierwszy raz poszedl siedziec jak mial 18 lat i potem ciagle cos..glownie kradzieze aut..ogarnal sie jak mial 25 lat, zmienil i jest wspanialym czlowiekiem wiec dlaczego mialabym go skreslac, co innego jakby do tej pory sie w to bawil, teraz ma 35 lat ja 25 i nasz syne 2 miesiace i tworzymy szczesliwa rodzinke;D

Gość mama Tomcia
d0odam jeszcze ze jest po rozwodzie, ma syna z malzenstwa, a takze corke z innego zwiazku;D w sumie dlugo popelnial bledy;D

Gość fererooo
patologia wiąze sie z patologią, czym się tu chwalić? margines społeczny się mnozy w swoich kregach

Gość Tomcio ma dopiero 2 miesiące
jak myslisz kiedy sie dowie, że był kolejnym błędem?

ciekawe jaki bedzie twoj nastepny topic....facet mnie bije ? jasne mozesz sie zwiazac z kazdym moze byc nawet pijakiem badz oblesnym bezdomnym