Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mgr hiszpanin

Hiszpanin mówi wam Cześć, Dzień dobry i dobry wieczór

Polecane posty

Gość odpowiadam :D
siema ośle :D

Gość silene
Czy namalowałbyś mnie magistrze sztuki?

Gość silene
Och, to może napiszesz mi tutaj miłosną historię?

No już tyle razy coś pisałem :) ale dobrze :) Przychodzi kobieta do lekarza :) Ona ma męża, piątke dzieci, mimo to ma figure super dupeczki. On również dzieciaty, starszy pan w wieku 84 lat :) Ona ma 24 :) 16 miała jak wyszła za mąż. Opowiada mu o swoich problemach, dolegliwościach, bólach głowy. On ją bierze i całuje. Zdejmuje koszule, rzuca na łóżko, ściera z niej ubranie a potem powoli sam się rozbiera i wskazuje jej wzrok na swojego penisa. - Na co czekasz? bierz do buzi. - Ona mówi ale ja nie chce! - Nie przesadzaj to smakuje jak maliny. Ona lubiąc maliny ssała dowoli, rzeczywiście tak to smakowało. Potem on wylizuje jej cipke. A ona pyta się co pan robi. Robie ci dobrze dziecinko! Odpowiada staruszek a potem przygniata jej wielkie baloniaste piersi do swojej mocno owłosionej klaty. Ona była szczupła z dużym biustem i wysoka. On potężny, grupy, z brodą i miał wszędzie włosy. Na nogach, na rękach, na klacie, nawet na tyłku i plecach, w dodatku miał brode. Wchodzi w nią bardzo powoli a potem szybko na chama. Później gdy skończyli to ona powiedziała. Obym tylko nie była w ciąży, jest pan 25 lekarzem u którego mi się to przytrafiło.

Gość silene
Och to było cudowne. takie romantycznei prawdziwe :). Napiszesz mi coś jeszcze?

Gość silene
Wspaniale. Uwielbiam takie życiowe historie :)

Gość Twoje marzenie :***
Napisz coś o nas Kochanie ❤️ 😘 pięknie piszesz :) :)