Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankaaa23

Doradźcie mi co mam robić?

Polecane posty

Gość Ankaaa23

Jestem w związku z facetem 2 lata już. Jest super facetem. Uczuciowy, mądry, przystojny. Jest mi z nim naprawdę dobrze. Do czasu aż nie odkryłam tego, że pisze z innymi laskami na gg. Zostawił kiedyś komputer włączony i zobaczyłam w archiwum. Nie umawia się z nimi. Flirtuje, opowiada o sobie, pyta się o nie. Podejrzewam, że ma profil na jakimś portalu randkowym i tam poznaje te laski. Nie mówiłam mu o tym. Nie wiem co o tym sądzić?

Gość nssbnss
Daj sobie z Nim spokój stara. ten typ już tak ma, całe Twoje życie z kimś takim bedzie zmarnowane.

Gość nssbnss
Pewne jest jedno, w porządku nie jest, a jesli jemu to nie przeszkadza i według niego wszytsko jest ok, to jest zepsutym dupkiem bez sumienia. A tak na marginesie, piszę, bo...dalej szuka i szukac będzie. Przykro mi:(

Gość zanetkaa93
Niektórzy tak mają, że nie mogą skupić się na jednej kobiecie i szukają wrażeń.. Ale to że sobie pisze nie znaczy odrazu że cię nie kocha, albo że szuka innej.. może poprostu pisze bo pisze... no ale w porzadku wobec ciebie to na pewno nie jest...

Gość zanetkaa93
Powinnaś mu o tym powiedzieć, zobaczymy co ma swoje wytłumaczenie...

nie bedziesz z nim miala nigdy spokoju: Motto dnia: nie masz co plątać się po "świecie" jak kobitki są w internecie... jestem zawsze fajna, nawet po obudzeniu... jestem zawsze fajna, nawet po obudzeniu...

Gość Ankaaa23
Boje się o tym porozmawiać bo jeszcze mnie oskarży o grzebanie w jego wiadomościach.