Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiony123456765757

co robic

Polecane posty

Jestem z dziewczyna 2 lata wspolne wakacje itak dalej . 2 tygodnie temu nie wiedzialme czy ja kocham i tak dalej zabranialem jej kolezanek itp ale to ona mnie do tego przyzwyczaila bo cały czas byla ze mna non stop po 3 dniach doszlo do mnei ze ja kocham ze niewiem jak tak moglem myslec i wiedzialem ze wtedy nie bylem soba. Teraz ona chce przerwy ze nie wie co robic ze nie jest soba powiedziala mi ostatnio zejedzie do rodziny a poszla sobie na imprezke wiem moze jej tego brakowalo ale widze ja codziennie w szkole i niewiem czy udaje czy co ale usmiecha sie itp . Co mam robic kocham ją niezmiernie spotyka sie z taka kolezanka od jakiegos czasu i od tego czasu mnie oklamuje itp ale przyznała mi sie do wszystkiego pomozcie mi nie mam ochoty zyc nie moge spać

troche pogmatwalem ale po prostu jestem taki nerwowy pomozcie co mam zrobic .

Gość Kobieta rakietaa
Ile masz lat ?

Gość matyana
Co robic? Pozwolic dziewczynie na wlasne zycie-kolezanki,znajomych ,spedzanie czasu niekoniecznie tylko z toba.Wtedy nie bedzie musiala cie oklamywac..

Gość Dzwoneczek Magiczne SKrzydła
nie gmawaj opisz prawdziwa historie..bo gmatwanie wiele zmienia nigdy ot tak nie zabrania sie z kims widywac ale jak ktos obraza twoja zone to ma praow dalej byc w jej domu? nie. bo liczy sie to jak traktuje twoja zone, chyba ze ci na zonie nie zalezy to juz inna sprawa ponadto swidkiem milosci sa tylko ich dwoje ona i on:) nie tłum. i tu kazdy powie, ze zona ma racje. Tylko ty zawziety jestes...ale poprzez to unieszczesliwiasz zone, ktora chciala i jej sie nalezy czas magii.

Gość matyana
dzwoneczek chyba soboe popił;)

Gość RaZR
Znajdź sobie nową dziewczynę, bo ona nie jest Tobą zainteresowana. Jeśli kobieta mówi że "potrzebuje czasu/przestrzeni/pomyśleć" tudzież "musimy poważnie porozmawiać" to jest to koniec wszystkiego. W dodatku tak perfidnie Cie okłamała. Ona powinna być z Tobą a nie podrywać innych kolesi na imprezie. Ma wścieklizne macicy i tyle.

mam 18 lat ona mowi ze nawet jak by chcalabyc ze mna to by nie umiala ze w piatek powaznie o wszystkim pogadamy powiedzialem zeby sobie dobrze wszyskto przemyslala itp . Widze jak jej ciezko a ja nie mam co ze soba juz zrobic

Gość asaSaswww
a co on nie był perfidny jak zabraniał jej spotykac sie z kolezankami? To , ze okłamała ze idzie na impreze nie było ok, ale do licha, czy to oznacza od raz ze poszła podrywac innych kolesi? gdzie tu logika

Gość zagubionyyyyyy
sama mi mowila przez rok ze chce byc tylko ze mna . i nie przyzwyczaila mnie do chodzenia z kolezankami bo nie chciala a teraz ma do mnie problem jesli o to chodzi ale sama mnie do tego przyzwyczaila zwyczajnie mnie omija mam w piatek z nia gadac co jej powiedziec i wogole?

powiedz prawde .Ze kochasz , ze jestes jeszcze mlody i dopiero uczysz sie na czym polega zwiazek , ze popelniasz tez bledy .Zabranianie kontaktow z kolezankami jest ograniczajace .Ona sama powinna wiedziec ile czasu i kiedy moze poswiecic na kolezanki , a ile na wasza znajomosc. Moze oszukiwala , bo skoro zabraniales , wiec radzila sobie oszukiwaniem. Moze tak bylo, a moze znalazla inny obiekt zainteresowania. Porozmawiaj w ten piatek szczerze i jesli bedzie chciala to wroci do Ciebie.Ustalcie jakis kompromis i bedzie ok. A jesli nie chce byc z Toba -coz.Trzeba kiedys poszukac inna milosc.

Gość zagubionyyyyyyy
ale ja ja tak bardzo kocham cierpie nie spie caly czas ona ciagle omija powiem ze ja kocham powiem co czuje zachowac sie przez chwile jak na poczatku jak sie poznalismy tak szalenie moze wtedy do niej trafi u mnie najabrdziej mama na tym cierpi i ona o tym wie bo raz byla w szpiatalu moja mama i boje sie ze znow moze sie tak stac . i o to sie martwie kocham ta dziewczyne nie zmiernie denerwuje sie tym wszystkim szukam jakiegos zajecia ale no nie umiem w szkole ja jakos bd omijac zeby dac jej czas moze mysli jeszcze o tym . W piatek pogadam pokaze jej ze moge byc taki jak kiedys szalony a nie monotonny moze to pomoze. Boje sie tylko ze jak nawet damy sobie szanse ze dalej bd mnie oszukiwac

Gość zagubionyyyyyyy
jeszcze zaczela sie spotykac z taka kolezanka co widze ze ją bardzo zmienia napisalbym tej kolezance zeby z nia pogadala ze wszystko da sie pogodzic ale boje sie ze ona jej to powie i chuja z tego wszystkiego bd co myslicie o tym.

Gość zagubionyyyyyyy
mzoe w piatek nie pytac o nic przytulic i pocalowac namietnie jak ja nie bylem pewny mi to pomoglo i duzo doszlo myslicie ze namietny pocalunek rozbudzi w niej wszystko na nowo w jakis sposob ? co mam zrobic no pomozcie potrzebuje jakiegos wsparcia

fakt -czasem kolezanka / kolezanki maja zgubny wplyw na zwiazek . Ale nie zawrocisz rzeki na sile :-( Porozmawiaj i powiedz o swoich uczuciach.Badz dobrym czlowiekiem ,nawet jak tu sie nie uda. Milosci moze byc wiele i kazda z nich jest wyjatkowa , inna . Zycze Ci powodzenia w piatek.

Gość zagubionyyyyyyy
ale nie wyobrazam sobie zycia z inna. ona mnie omija i wogole nie moge sie z nia dogadac jak pytam czy chce byc ze mna to mowi ze nie potrafi ale ciagle widze ze cos ją gryzie . Moze jak ja pocaluje namietnie tak jak kiedys to do niej dojdzie moze jak sie zachowam jak kiedys na poczatku to do niej to wroci nauczylo mnie to tyle zeby nie zabraniac jej juz tak ale chce zeby byla szczera.wiem tyle ze ona sie boi bo wie ze moja mama po czescie tez przez nia cierpi i wogole i bala by sie przyjsc do mnie itp. Ale jak sie chce to sie da naprawic powoli . Tak mysle ktos mi moze cos wiecej doradzic . Jak ja mam sobie z tym radzic co robic.

Gość zagubionyyyyyyy
widze ze czegos sie boi i widze tez ze z dnia na dzien stala sie inna taka "zimna" od momentu jak zaczela z ta kolezanka zaczely sie tez klamstwa

Gość kaweczka popołudniem
Moze jak ja pocaluje namietnie tak jak kiedys to do niej dojdzie moze jak sie zachowam jak kiedys na poczatku to do niej to wroci nauczylo mnie to tyle zeby nie zabraniac jej juz tak ale chce zeby byla szczera.

Gość zagubionyyyyyyy
co o tym myslicie co zrobic najlepiej

Gość zagubionyyyyyyyyytyyty
pomozcie no prosze co robi brak mi jej jak niewiem co . boje sie ze to bd koniec zrobilbym dla niej wszystko ale boje sie ze bd mnie dalej oklamywac

skonczylem to jak jej wpoedzialem to ona powiedziała mi ze jak by była sobą to było by mi jeszcze gorzej czemu po 2 latah kobieta tak o po prostu potrafi wszystko olać ? dlaczegho tak kurrwa jest robilem dla niej wszystko . Czemu takie sa kobiety?

jest gdzies kobieta ktora bd ze mna zawsze szczera?