Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśśkak2345666

Czy ja mam chore fantazje :/

Polecane posty

Gość kaśśkak2345666

Od kilku miesiący biorę pigułki więc mój facet kończy we mnie, jak się kochamy i dojdzie we mnie to po prostu się kładzie i dla niego to koniec seksu a ja bym chciała żeby właśnie wtedy zaczał mnie tam dotykać palcami i bawić się ta spermą, jak mu to powiedziałam to popatrzył na mnie jak na jakąs wariatkę, jego to chyba brzydzi a ja marzę o czymś takim. Czy to jest naprawdę takie obrzydliwe ? :o

Gość lailkaola
Wiesz co ja też mam różne fantazje nie uważam ze są chore, jestem z moim facetem 5 lat i nasz seks jest po prostu taki normalny, nie potrafię z nim ich zrealizować, gdybym miała ziścić swoje fantazje to bym musiałą zrobić to z kochankiem a zdrady nie dopuszczam w ziwązku więc tak to jest niestety...

Gość kaśśkak2345666
a dlaczego mu nie powiesz o swoich fantazjach .

Gość qazqa
nic w tym takiego jakbyś moje fantazje usłyszała to byś dopiero padła :D Kiedyś nawet był o tym temat na kafe gdzie stwierdzono, że faktycznie jestem zboczona :O

Gość bubybyby
Porozmawiaj z nim o tym,uprawiacie sex a rozmawiać nie umiecie??Napewno cię nie wyśmieje,chyba że macie po 16 lat

Gość kaśśkak2345666
jeśli chodzi o mnie to mu już powiedziałam czego chce ale jak już pisałam popatrzył na mie takim wzrokiem jakbym nie wiadomo co dziwnego powiedziała :o ja też mam inne fantazje bardziej hardcorowe ale nawet m o tym nie mówię bo już chyba całkiem wymieknie ;/

Gość qazqa
"popatrzył na mnie jak na jakąs wariatkę, jego to chyba brzydzi a ja marzę o czymś takim. Czy to jest naprawdę takie obrzydliwe ?" Myślę, że on się po prostu zdziwił, że to może być podniecające bo nie wierzę, że facet się brzydzi swojej spermy...

Gość kaśśkak2345666
no ale mnie to podnieca takie jestem pokręcona, dużo wysiłku w tym nie ma mógłby to zrobić a mimo to nie chce, wkurza mnie to bo na jego miejscu nie miałabym z tym problemu :/