Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlena007

romans z żonatym, wasze doświadczenie!

Polecane posty

brahmin Za to znam bardzo dobry.:-) x zdradzający Nie uważam tak, a skąd. Gdyby tak było, nie zaczynałabym romansu.

Gość piegowata twarz
Ile to trwało - 1 rok, był ponad dwukrotnie starszy (może kryżys wieku średniego ? od początku wiedziałam o jego rodzinie ale nie mogłam się oprzeć. Póżniej wyjechałl (on, jego żona i dzieci) do innego miasta i kontakt się urwał.

Gość zdradzajacy maz
Missi kochanka tez trzeba zmienic z czasem:)

Gość nadina..
Jezu ja nie mogłabym "zmienic" kochanka, miałam przez 4 lata-skończyło sie i ...........wystarczy

Gość matyldazx
pewnie ze kochanke tez trzeba zmienic czasem, - kochanka tez:)

Gość jkdjk
5 lat i bylo fajnie

Ja bylam kochanka zonatego faceta - bylam wolna. Tereaz jestem mezatka, kochanek sie rozwiodl ze swoja zona i znowu jest moim kochankiem, tym razem on singiel ja mezatka. Logiki brak!

Gość różowy
A ja miałem romans, krótki i burzliwy (nie miał być nigdy długim związkiem), i jak pisali inni, kiedy się wydało było piekło. Tylko że ja żałuję, że wtedy nie odszedłem od żony. Byłem traktowany jak skarbonka i moje potrzeby się nie liczyły. Seks wystarczył raz w tygodniu.

Gość utfuftuftu
wszyscy jesteście żałośni z tymi zdradami brakiem zasad i uczuć wyższych

Gość Artemida25 bdsm
Uwielbiam oddawac sie zonatym..to tak podkreca..wiedziec, ze jest sie lepsza od zony w kazdym calu, ze to mnie pozada a nie ja..ze z nia jest dla dzieci...

Gość anka skakannka
Ja wlasnie zaczynam... mam romans z zonatym facetem. Nie bylo jeszcze sexu bo , pojecia nie mam dlaczego. To trwa od 3 miesiecy, moze za wczesnie na sex?kazde spotkanie, kazdy pocalunek ech nieda sie tego opisac. Jego zone znam, on zna mojego meza. Czsem spotykamy sie we czworke. Wiem to jest zle ale nie potrafie przestac.

Gość gość skakankę kręci kwadrat
Bywa, ze popęd bierze gore nad rozumem. Dziwie sie, ze faceci nie rozumieją, ze puszczanie sie z takimi "spluwaczkami" przynosi więcej szkody niż pożytku. Zonie nie wyliże ale suce niedomytej tak.. I to jeszcze po innych facetach... Bleeee

Gość gość
Z żonatym to nie romans to łajdactwo lub quresstwo

Gość Okresowy
Po kilku latach małżeństwa żona prawie zaniechała seksu. Więc się stało! Kochanką została koleżanka z pracy. Uprzedziłem ją, że małżeństwa nie zerwę ze względu na dzieci. Jednak chyba jej imponowałem, więc nie odeszła. Po kilku latach żona zaczęła coś wyczuwać, ale bez dowodów. Nagle wróciła do seksu. Kochanka stała się zbędna. Szczęśliwie w tym czasie kochance przeszło. Czyli: był kilkuletni epizod i skończył się dobrze.