Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa - studentka

Przytulanka na już!!

Polecane posty

a jakos tak zrozumialam ze skoro poczta itp to pewnie przytulanko itp no i koniec w temacie... chyba mam problem ze zrozumieniem co jest pisane no i pora w zwiazku z tym spadac do lozka :)

Gość nowa - studentka
boski - przywracasz wiare w facetow!

To z pocztą to był raczej podszyw = wierzę w kobiety ;) Czyli wychodzi na jaw nie Twój brak zrozumienia, ale wiara w ludzi, ufność ;) ­ nowa - studentka - eee ... no to niedobrze, bo przeze mnie (dzięki mnie) dasz innym szansę, co z kolei odbije się znowu na Tobie, bo mój światopogląd wyrósł na przestrzeni lat, lat doświadczeń, analiz i rozmyślań, czego faceci na ogół nie czynią. Tak czy siak - przepraszam ;) No - to teraz tę wiarę odbieram i jest na równi ;)

Gość nowa - studentka
A u Ciebie wychodzi wrażliwe sumienie! Spokojnie, mam swoje zasady i bez urazy! ale aż tak nie zadziały te Twoj moralizatorskie wywody ;p potrafie zachować dystans

Gość nowa - studentka
samuelu, niestety nie ten przedział wiekowy :)

E, no to jak masz to wszystko rozgryzione, wiesz co i jak, z kim, gdzie i po co - to czym się martwisz? Przecież najważniejsze to wiedzieć czego się chce, dzięki czemu głowa da znać, jeśli wjedzie się na nieodpowiedni tor :)

Gość nowa - studentka
nie martwie sie, ale tesknie za męskim ramieniem!!!

Gość nowa - studentka
A dziękuję za spotkanie! bye bya boski! :*

Spotykać Ciebie to czysta przyjemność, porównywalna z jedzeniem krówek, patrząc na owce, gdy pogoda pod psem ;) Powodzenia - jednego i drugiego, e-hug.

Gość nowa - studentka
oh, bo się zaczerwienię! Romantyk z Ciebie ^^

Dobrze, że mnie nie rozbiłaś na Roma antyka ;) Żebym godzinę się kąpał - gorzej niż "baba", od jutra postanawiam coś postanowić! ;) Tak łatwo to się pewnie nie czerwienisz, musiałbym Tobie głęboko spojrzeć w oczy, delikatnie pomuskać po szyi, by przeszły Cię ciarki, bo ujrzałabyś w nich to, co ujrzeć pragniesz, to może wówczas ... co nieco? Pa.

No ładnie, miałaś iść spać 2 godziny temu, a do pożegnania mojej skromnej osoby to pierwsza ;) No to na przekór - zostaję! ;) Nie, no muszę lecieć ... to jadę na lotnisko ;)

Gość rocky balboa
uważajcie na typa tego danek coś tam, on nabierał juznie raz laski na te email! studentka uwzaj, bo bedzieszk olejna, z której robi sobie jaja a swoja droga stary, daj mi kontakt do jakiejś fajnej dziuni, bo juzich tyle masz, ze...