Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takisobiegość

Wycieczka dla mamy :)

Polecane posty

Gość takisobiegość

Cześć :) Postanowiłem mamie zrobić niespodziankę na wiosnę na 41 urodziny i kupić jej jakaś wycieczkę. pojechała by na nią z koleżanką która bym wcześniej ugadał w tajemnicy :) jest tylko pewien problem, wiem że mama zawsze chciała zwiedzić Gruzję, tylko jako że mam 21 lat to nie za bardzo stać mnie na wycieczkę za 3.5-4 tyś zł a takie są ceny. Jest coś "w tych klimatach" w powiedzmy 2 tyś zł za 7 dni? Chodzi mi o to że jak to ująć, 90 na 100 zdjęć będzie z z nad basenu w hotelu. Może Chorwacja? Mama nigdzie nie była jeszcze na wycieczce a należy jej się bo to najukochańsza mama na świecie i postaram się odłożyć te 2 tys do wiosny :P jakieś podpowiedzi? :)

z takich klimatów to najprędzej Krym, ale w 2 się nie zmieścisz... zostaje Grecja, Chorwacja, Egipt i Turcja - powinno się podobać.

Gość takisobiegość
Grecja jak najbardziej do rozważenia, co do Egiptu, to nie jest tak że to takie strasznie pospolite i każdy kto jedzie na wycieczkę to od razu Egipt, jakoś chętnie wybrał bym coś innego, choć może moje wrażenie jest mylne :p Co w Turcji jest ciekawego? :)

nie mam pojęcia, bo nigdy nie byłem, ale wiem że tanio