Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on_32

zauroczyć zakochać po 5-6 spotkaniach?

Polecane posty

Gość on_32

czy to normalne?

Gość on_32
ja właściwe poczułem to po drugim, poczułem się tak jak dawno się nie czułem, a teraz od soboty nie mamy kontaktu, dzwoniłem wczoraj nie oddzwoniła, korci mnie żeby zadzwonić ale chyba nie..

Gość vann zann
już masz przepierrdolone

Gość on_32
a możesz rozwinąć swoją zwięzłą wypowiedz ...

jak ci zależy to tak łatwo nei odpuszczaj, raz nei odebrała, tylko raz, jeżeli po jednym razie odpuszczasz to jesteś idiota

Gość on_32
"fiku mikuuu" chyba ona też może zdzwonić, co prawda ona wie że mi zależy, chyba poczekam jeszcze dzień

Gość on_32
wcześniej też nie odpisała na smsa na dobranoc, a potem następnego dnia nie odebrała ani nie oddzwoniła, a dzień wcześniej przegadaliśmy chyba z godzinę i było jak najbardziej oki. I jak mam to rozumieć

Gość on_32
tak pisałem i podtrzymuje to, ale mam wyjść na natrenta, powiedz sama, dziwne zachowanie z jej strony, też jest w moim wieku, rozumiem jakby miała 20 lat,

zakłądam że ona nei ejst w takim stopniu zauroczona co ty ale cie lubi, bo w koncu spotyka sie z tobą, więc albo strzelisz focha albo ją do siebei przekonasz

lepiej wyjsc na desperata niz nei spróbować z dziewczyną w której się zauroczylo i u której ma się szanse

z mojeog doświadczenia - faceci zbyt łatwo odpuszczają, cos nei idize chowają zabawki i idą na inny plac zabaw, gdy już zaczynam się przekonywać

no nie wiem co gorsze... dac sobie luzu, pocierpiec troche i wyjsc z tego z twarza, czy starac sie bezskutecznie i wyjsc na zdesperowana 'ciote', która sie plaszczy, bo chce jakiegos zainteresowania, uczucia itp...

Gość on_32
też tak myślę, muszę ją małymi krokami przekonać do siebie, bo jest coś co troszkę to zaburzyło, niestety z mojej winy (przeszłość), ale wszystko jest już jasne. Czyli dzwonić czy poczekać jeszcze dzień, a jak nie odbierze i nie oddzwoni to mnie olała, i już wogóle nie rozumiem was kobiet. A spotkania wychodziły raz z mojej strony raz z jej, czułem że jest tak jak być powinno, i też nic takiego nie zrobiłem żeby powstała taka sytuacja.

nie raz widzialem, co kobiety wyprawiaja z takimi natarczywymi desperatami... owszem po czasie sie przekonuja, ale robia to z litosci, ewentualnie dla zabawy, z nudów daja nadzieje biednemu mezczyznie, któremu milosc przycmila rozum.

Gość on_32
i tu samuel_36 poruszył tą cienką granice, na którą mogę wejść albo już wchodze

samuelu natarczywość jets zła, chodzi o wykazanie zainteresowania, a nei wpraszanei sie tam gdzie cie nei chca

owszem fiku mikuu. Ale skad wiedziec czy nie przekroczylo sie cienkiej granicy miedzy natarczywoscia, a okazywaniem zainteresowania?

Gość on_32
masz rację kolego, zdaje sobie sprawę że zawróciła mi głowie i nie chcę wyjść tak jak to w twoim opisie, chyba poczekam z do środy

masz 32 lata, a neioddzwoneinei odbeirasz jak najwieksza ujme na honorze, więcej dystansu, zachowujesz sie jak nastolatka