Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antisocial

pierwszy raz z młodszym chłopakiem

Polecane posty

Gość antisocial

Hej :) słuchajcie kobietki, mam problem. Jestem z moim chłopakiem od niedawna, dopiero niecałe 3 miesiące, ale naprawdę bardzo się kochamy. Wiem, że to może brzmieć irracjonalnie, ale chcę z nim przeżyć swój pierwszy raz. Przed tym jak zaczęliśmy być razem znaliśmy się prawie 2 lata, dużo rozmawialiśmy, od dawna był moim dobrym przyjacielem, bardzo mu ufam, planujemy wspólną przyszłość. Spędzamy razem dużo czasu, rozmawiamy na wszystkie tematy, jest dla mnie dobry, czuły, dba o mnie. Problem polega na tym, że jest młodszy. Ja mam 19 lat, a on niecałe 17. Nie sądzicie, że jest na to za młody? Ja jestem na to gotowa, chcę tego właśnie z nim, bardzo go kocham. Wiem, że nie traktuje mnie jak zabawkę, nie zostawi mnie. Chcę dla niego jak najlepiej, dlatego mam te wątpliwości. On twierdzi, że też tego chce. Wierzcie mi albo nie, ale on jak na swój wiek jest niesamowicie dojrzały emocjonalnie. Nie wiem co mam robić, zdecydować się czy nie? Nie chcę żeby to popsuło coś w przyszłości między nami. Nie wywiera na mnie presji, ale mam lekkie obawy, zwłaszcza że oboje mamy takie charaktery, że bardzo nam się spieszy. Pomóżcie, proszę!

Gość antisocial
Wiesz, teoretycznie tak, ale może to faktycznie dziecinne z mojej strony... Sama już nie wiem. Serce mówi mi, że to jest ten którego szukałam i że nie ma na co czekać, a rozum, że jestem napalonym zboczeńcem i pedofilem. :D nie no, przesadzam. Ja naprawdę mam z tym problem. Proszę, potraktujcie ten wątek poważnie, chociaż wiem, że z boku sytuacja może wydawać się trochę patologiczna. ;p