Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brahmin

Granice

Polecane posty

Blondi - to jasne , ale czasami nie masz chęci odmiany ??:P Ja przyznaję ze mam bo świat nie składa się z jednej kobiety ..... a każda na swój sposób jest wyjątkowa ja mam za miękkie serce po prostu :)

Gość bazoooooka
a skad pewnosc ze nie zdradzi i nie przywlecze syfilisa do domu? dla mnie nie ma roznicy czy rozbiore sie przed facetem niz w centrum handlowym,nawet gorzej przed facetem bo w centrum to mnie policja najwyzej zgarnie a w zaciszu domu facet bedzie wymagac seksu

To już chyba niestety jest problem natury psychicznej i powinnaś porozmawiać ze specjalistą

:) chęci to jedno, a zdrowy rozsądek to drugie:) Poza tym każdą chęć można zaspokoić z małżonkiem - wystarczy z nim na ten temat porozmawiać :) Może polega to na tym, że mój mąż był jedyny i chcę aby tak pozostało (staroświecka jestem-wiem :P ). A wiesz jakie jest powiedzenie- Kto ma miękkie serce, ma twardą ...

Gość bazoooooka
z tego co wiem to z braku seksu jeszcze nikt nie umarl,wiec nie bede na sile sie zmieniac,pozdrawiam

bazoooooka, faktycznie możesz mieć problem natury psychicznej, możesz być aseksualna (to podobno trzecia orientacja), albo zwyczajnie nabijasz się z tematu ;)

Pewnie nikt nie umarł, ale też nikt się nie narodził... Poza tym, napięcie seksualne, które towarzyszy każdemu, gdy nie można go rozładować przez dłuższy czas, może powodować stany depresyjne

Gość bazoooooka
aseksualizm to 4ta a nie 3cia orientacja-hetero,homo,bi,asex napiecie mozna rozladowac przez masturbacje ziemia jest przeludniona wiec wielka strata nie bedzie jesli ktostam sie nie narodzi

Ania Tobie również🌻;) [jak coś tam założysz to się odezwij jak będziesz mogła;)]

4D45 - no jasne, że się odezwę. Nie śmiałabym o Tobie zapomnieć :) Czas do domu. Bawcie się dobrze :D Oralnie, klasycznie i analnie - jak kto lubi 🖐️