Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Czego najbardziej nienawidzicie?

Polecane posty

1. Rodzina 2. Wawel 3. Przedszkole, podstawówka, gimnazjum, szkoła średnia 4. Nauczycieli

Gość singielka800
ojca

Gość truskawkowa panienka
Pewnego faceta, którego poznałam... tutaj :O

1.Jednej takiej osoby 2.Fałszywych ludzi którzy mnie otaczają, dwulicowości 3. Kłótni 4. Dymu papierosowego :D I wielu innych rzeczy...

Gość do truskawkowa panienka
facet stad zrobil Cie w bambooko ? mnie tez :O nie pisalysmy przypadkiem na maila? :)

Gość OK UŻYJĘ SOBIE!
NIE NAWIDZĘ POLITYKI POLSKIEJ ANI LUDZI KTÓRZY JA TWORZĄ. NIE NAWIDZĘ OBSRANYCH CHODNIKÓW NIE WIERZĘ ŻE LUDZIE KTÓRZY POSIADAJĄ PSY ZACZNĄ JE SPRZĄTAĆ MARZĘ O PODATKU OD POSIADANIA PSA NA TERENIE KAŻDEGO MIASTA W WYSOKOŚCI 3000PLN MIESIĘCZNIE I KARĄ GRZYWNY ZA NIEPŁACENIE LUB POSIADANIE NIELEGALNE PUPILA W WYSOKOŚCI 50000ZŁ. ORAZ KARZE GRZYWNY ZA NIESPRZĄTNIĘCIE KUPY W WYSOKOŚCI 10000ZŁ ZAMIAST PODNOSIĆ PODATKI NORMALNYM LUDZIOM CZAS ZABRAC SIĘ ZA TYCH KTÓRYCH NATURALNA SELEKCJA WYELIMINUJE NA ICH WŁASNE ŻYCZENIE BO SĄ IGNORANTAMI I BRUDASAMI. NIE NAWIDZĘ WSZYSTKICH KTÓRZY SIĘ ZE MNA NIE ZGODZĄ!

Gość mało tutaj specyficznych tajem
Kategoria: ludzie Odp. Pseudomatki. Kategoria: wady ludzkie Odp. Znieczulica, tolerowanie zwycięstwa zła, plotkowanie, obgadywanie, uprzedzanie się, bezmyślność (niemyślenie kategoriami dobra i zła); nieuzasadnione, wrogie nastawienie do innych, okrucieństwo, zagrażanie innym. Kategoria: żywność Fasolka biała. A może jakieś inne kategorie masz na myśli???

Gość OK UŻYJĘ SOBIE!
A ZUSU TEZ NIE NAWIDZĘ BO ONI KRADNA PIENIĄDZE UCZCIWYM LUDZIOM ALE TO WINA POLITYKI KTÓREJ NIE NAWIDZĘ I POLITYKÓW KTÓRYMI GARDZĘ.

Gość OK UŻYJĘ SOBIE!
NIE NAWIDZĘ RANO WSTAWAĆ A WIECZOREM SIE KŁAŚĆ NIE NAWIDZĘ PRZYKREJ RZECZYWISTOŚCI NIE NAWIDZE ROBIC WSZYSTKIEGO DO CZEGO SIĘ NIE NADAJĘ,BO TEGO NIE NAWIDZĘ I NIE NAWIDZE NIE MÓC ROBIC TEGO W CZYM JESTEM GENIALNA BO NIE JEST TO ODEMNIE ZALEŻNE!