Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowana w kólko

byłam dziś u lekarza i nic z tego nie rozumiem

Polecane posty

Gość skołowana w kólko

poszłam dzis do ginekologa, bo myślałam ze dostałam jakiejś infekcji. Po pierwsze bolał mnie brzuch , miałam upławy i pochwa mnie swędziała. Staramy się z mężem o dziecko, chciałam się dowiedzieć czy możemy się kochać bo według kalkulatorów zaczynają się dni płodne w moim cyklu. Lekarz zrobił usg, zbadał mnie i powiedział, że on rzadnej infekcji nie widzi tylko ph mam lekko podwyższone, kazał brać provag i wziął wymaz na wszelki wypadek. A na usg powiedział, że nie widzi pęcherzyka, że owulacja już była albo nie ( nie może stwierdzić) ale napewno juz nie bedzie w tym cyklu. Skąd więc ten mój ból brzucha?

Gość skołowana w kólko
śluz mam taki jasny, gęsty i dopiero teraz więcej go czuję więc myślałam że mam dni płodne?

Gość to co się czuje ni jak sie
ma do tego co jest w organizmie. Osobiście miałam "bóle owulacyjne" przez 4m-ce starań nawet śluz był "płodny" ale spokoju nie dawały mi nieregularne cykle, poszłam do lekarza i okazało się ze moje cykle są bezowulacyjne mimo bóli owulacyjnych i sluzu.Miałam zaburzenia hormonalne które wykluczały owulacje

Gość skołowana w kólko
no tak ale ja zaomniala lekarza zapytac skad ten ból brzucha? czy lekarz zobaczyłby gdybym była w ciazy? bylam tak zaskoczona ze nie zadalam wielu pytań :-(

Gość zależy w którym tc miałabys
być jak w 4 czy 5 to marne szanse na zobaczenie ciazy. Może masz jakąś cystke albo torbielke?

Gość skołowana w kólko
cykle mam 36 dniowe wiec jesli owu sie przesunela to nie wiem ale normalnie to napewno nie 4 tydz. jestem w 20 dniu cyklu obecnie. co myslisz? poszlam do gin zeby sie dowiedziec a mam wrazenie ze mniej wiem niz przed wizytą.

Gość skołowana w kólko
lekarz nie wybadał torbieli i cyst na usg.

to ciąża odpada, a dokładnie gdzie cie ten brzuch boli?

Gość skołowana w kólko
bolał mnie jak bóle okresowe ( czytałam ze to objaw grzybicy i dlatego poszłam do lekarza) mówisz ze nie ma szans na ciaże? moze i tak, ale nadzieje zawsze sie tli dopóki @ nie przyjdzie...

Gość skołowana w kólko
brzuch bolał mnie w niedziele :-(

zawsze możesz wykonać test i zobaczyć czy ciąża czy nie ciąża, badał cie? nic cie nie bolało przy ugniataniu ? może jakiś stan zapalny masz ? dziwne ze swędzi cie masz białą wydzieline a lekarz stwierdza ze ph za wysokie - jakby ph za wysokie było to nie miałabyś problemu ze swędzeniem. Może warto pomysleć tez nad zmianą lekarza,ten się wiarygodny nie wydaje, ale zobaczysz po wymazie co będzie. Powodzenia

aha i kolejna rzecz po grubości endometrium także mógł stwierdzić czy jednak ta owulacja była i czy zbliża się okres - im grubsze tym bliżej okresu - jednak zmien lekarza.

Gość skołowana w kólko
nie bolało mnie nic ( tez byl zdziwiony bo powiedzial ze przy grzybicy powinnam az krzyczec a mi zupełnie nic) wczoraj jeszcze troche mnie zaswędziało i zapiekło, dziś juz nic. jadłam duzo czosnku i piłam jogurty naturalne może to pomogło.ale kiedy zrobic test dopiero w dniu przewidzianej miesiaczki? czy wczesniej?

Gość skołowana w kólko
endometrium grubości 3,1 ? co to moze oznaczac?

najlepiej w dniu spodziewanej @ z rannego moczu. kiedy miałas ostatnią @?

Gość skołowana w kólko
1 listopada, przecież pisałam ze to moj 20 dc :-)

wiesz co, powinnaś zbadać poziom hormonów to endometrium jest dosyć cienkie jak na fazę wg lekarza poowulacyjną -powinno być ok 9mm a im bliżej @ tym grubsze Możliwe ze masz cykle bezowulacyjne a wtedy w ciąże nie zajdziesz.

Gość skołowana w kólko
wydaje mi sie ze nie mam cykli bezowulacyjnych bo przeszlam ciaze pozamaciczna. czyli raczej wyglada ci na cykl bezouwlacyjny niz ciaze?narazie lekarz przepisal inne badania... jak wyjda dobre pewnie zleci hormony...

Gość skołowana w kólko
chodzi mi o to ze moze ten raz sie tak zdarzylo ze cykl bezowulacyjny ale mysle ze to wyjątek a nie reguła.

jakbyś była w ciązy to miałabys zdecydowanie grubsze endometrium a nie masz nawet tak grubego żeby utrzymać zarodek na dzień dzisiejszy - przykro mi.Koniecznie zrób te hormony - powodzenia !

Gość skołowana w kólko
lekarz nic mi nie powiedzial o tym ze jest za małe :-( mam jeszcze 2 tyg do okresu moze uznal ze jeszcze wzrosnie? w piatek pojde do innego lekarza zobaczymy co mi powie, powinno do piatku troche wzrosnąć tak?

Gość skołowana w kólko
:-(