Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ksawery

Prezent na gwiazdke dla kobiety

Polecane posty

Gość Ksawery

Hej prosze pomozcie,nie wiem co kupic tzn.mam pomysl ale nie wiem jak kobiety do takich rzeczy podchodza.Mam na mysli tablet,moja kochana zaczela w tym roku studia i wiem ze jej by sie przydal, ale to takie elektroniczne jak dla kobiet.Ja np bym sie cieszyl, ona niby tez...hm no wlasnie niby...Bizuteri ma sporo kolczyki,branzoletki,jakies lancuszki,bylo duzo okazji na ktore to dostala ode mnie...perfumy tez ma z 4 butelki mi na 10 lat by starczylo hehe:) na sylwestra jedziemy w gory.A na gwiazdke nie mam pojecia.Ten tablet z jakas fajna torebka podejdzie?Tylko jaka?Te torebki sa prawie wszystkie identyczne.Co o takim zestawie myslicie?Mam taki metlik z tymu prezentami.Prosze was dziewczyny pomozcie...

Gość gfdhjyjcgh
najlepszy prezent wg mnie to wykupienie biletow gdzies za granice , jak juz tak szastasz kasa. jakis wypad. oderwanie sie od codziennosci. Gdzies za granice. Teraz nie jest tak drogo.Ewentualnie jakies zabiegi kosmetyczne np miesiac w gabinecie masazu. Jezeli ma to byc drobiazg to nie kupuj torebki, bo moze jej sie nie podobac. Z rzeczy to bielizna, lub, ten tablet co wymieniles. Ale mysle ze raczej szybko jej sie znudzi skoro ja tak obdarowujesz. Na spontana cos. np. dzien przed wyjazdem oznajmi jej ze ma sie pakowac bo jedziecie do np. barcelony.. bedzie wniebowzieta

Gość gfdhjyjcgh
takie bilety to mozna nabyc nawet po 50 zl w dwie strony za 2 osoby.. ale musisz sie postarac. byly niedawno do rzymu za 10 zl w obie strony... za osobe. I to sa czesto takie promocje.

Gość gfdhjyjcgh
ton tez zalezy co ona lubi. jak ja znasz , to pewnie bys widzial. ale uwierz mi kobiety potrzebuja bodzca. teraz jest duzo rzeczy materialnych , i malo do tego wage przykladamy. Nam kobietom chodzi o jakas ''sprawe'' zeby nas to ruszylo. nawet skok na bungiee. to lepsze niz perfumy. perfumy, torebke mozna nabyc wszedzie. ale chodzi o podniesienie adrenaliny... jezeli wiesz o czym mowie. moze byc fajne tez : Przelot helikopterem!

Gość Ksawery
gfdhjyjcgh Wiem z czym to sie je.Nie jestem tez nastolatkiem i moj zwiazek jako jeden z niewielu uwazam za naprawde udany. Dobrze wiem ze prezent nie musi byc drogi, bo jezeli kobieta ktora kochamy odwzajemnia nasza milosc, doceni glupia pierdole,ale dana od serca.I np. nie strzeli focha jesli miala by to byc zwykla tzw laurka :) hehe ale dana w intencji.Nie jest tez tak ze ja obdarowuje bez podstawnie.Zreszta ona mi tez,czesto kupuje jakies ciuchy,zabiera na lody itp.Ja tez to robie.Uzupelniamy sie tak.Bo jest takie powiedzenie - sprzęt musi czuc wlascicela. Jestem mily kochajcy, dajacym poczucie bezpieczenstwa,stanowczym,ale i dajcym duuuzo uczuc.Jak trzeba to opiernicze,jesli mi sie nalezy opierdziel to tez wyslucham.W kazdym razie lubie dominowac.I to jest to na tej zasadzie ze poprostu jest nam dobrze.Dlatego nie lubie jak ktos mowi pisze ze dziewczyna jest z facetem tylko dla prezentow.Powiem Ci ze moglbym miec kazda glupia wymalowana sikse,bez prezentow itd.ale po co.Takie pukawki jak ja to mowie to na jedna noc.Wole swoja inteligetna,mila wyrozumiala,tez ladna kobiete,ktora wie czego chce od zycia.I ja to doceniam,dlatego daje z siebie max.rozumiesz?Bo dalas mi to do zrozumienia.W kazdym badz razie dziekuje za porady podsunelas mi pomysl.pozdrawiam.