Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swete

smieszna sytuacja ;)

Polecane posty

Gość Swete

hej dziewczyny hehe mam do was pytanie otoz.. dzis w pracy zdarzyla mi sie dziwno-smieszna sytuacja otoz ostatnio moj kolega z pracy daje mi dziwne znaki np powiedzial mi ostatnio ze da mi wszystko czego zapragne ..uszczesliwi mnie jak nikt inny.. zawsze gdy sie widujemy mowi mi komplementy i tak delikatnie dotyka mojego ciala "specjalnie" np gdy przechodzi obok mnie itd.. a dzis np gdy z nim rozmawialam w czasie przerwy powiedzial ze jestem bardzo sexi, ladna i same superlatywy az wkonci -uwaga- pocalowal mnie czule w GLOWE :D hahaha smieszne to ogolnie dla mnie bylo ale co mysliscie o takim kolesiu? jak myslicie jakie ma zamiary? glupie pytanie wiem dodam ze facet ma 3 dzieci i jest w seperacji..

Gość (nie) mój On też czasem
całował mnie w czoło... to było rozczulające teraz leczę rany ale może w Twoim przypadku... życzę powodzenia

Gość Swete
ale ze co? zakochana i wykorzystana? ;/

Gość lamka 2
Oprocz tego taniego podrywu chciał Ci okazać szacunek tym pocalunkiem, ale dziewczyno nie pakuj się w to, jest żonaty i trudno mu będzie zostawic żonę z 3 dzieci.

Gość Swete
oo tak szacunek ma napewno do mnie bo wiele razy mi to powtarzal mowil mi tez ze chcialby mnie pocalowac w usta itd.. myslicie ze chce mnie zaciagnac do lozka na przygody tylko co? nie nie dziewczyny nie chce sie w to pakowac bo ja tez jestem w 5letnim zwiazku z kochanym mezczyzna choc nie raz myslalam o zdradzie wlasnie z tym kolega z pracy ale pewnie nie posunelabym sie tak daleko..

Gość dtuioi90
waza cie za dobra do wyruchania

Gość lamka 2
Oj to tym bardziej bądź z daleka od niego. Uwierz trudno znaleźć, nie mówię, że nie ma dobrego, mądrego faceta. Pomysł on w separacji z żona nie ma seksu, nie ma bliskości przynajmniej z nią i jej szuka. Nie warto burzyć dobrego związku. nawet gdyby się rozwiódł, to będzie mial ogromne zobowiązania. Będziesz lasa na jego zaloty w niedługim czasie przekroczysz granicę między kontroli nad tym wszystkim.

Gość Swete
no wiem wiem tez sadze ze szuka kogos do fizycznego okazania uczucia... dlatego staram sie go ignorowac choc jest bardzo fajnym, dobrym i sympatycznym kolega .. ale poza tym co do kontroli masz rowniez racje tylko z mojej strony to wyglada tak ze jestem z moim mezczyna 5 lat (jak juz wczesniej wspominalam) noi on byl tym moim mpierwszym i dlatego chyba czasami ciesza mnie zaloty kolegi bo sobie wyobrazam rowniez jak to mogloby byc w lozku z tym innym.. glupio wiem ale wiem ze nie zdradzilabym mojego faceta

Gość mysla ze jestesmy latwe
SWETE- MYSLE ABYS UWAZALA NA NIEGO TAK JAK BYLO NAPISANE WCZESNIEJ ON SZUKA BLISKOSCI CZYLI SEXY... jezeli masz wspanialego mezszcyzne to nie psuj tego postaw sie w jego sytuacji. kolez z pracy pobzyka i nagle przestanie na ciebie zwracac uwage... to ze jest w separacji nie znaczy ze wolny w tym czasie moze zdarzyc sie duzo rzeczy tym bardiej ze ma 3 dzieci. nie pakuj sie w to i dbaj o swoj zwiazek ....