Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka ,ona23

Jestem brzydka...i chyba mam depresje

Polecane posty

Gość brzydka ,ona23

odchudzanie makijaz czy ciuchy nie pomogą...po prostu mam paskudną paszcze, do tego jestem niska kurdupelka...marzylam o karierze w modzie lub sporcie, zazdroszcze innym...coraz rzadziej wxchodze z domu

Gość i co jeszcze?
masz coś jeszcze?

Gość nie wierzę jak masz fundusze
to odwiedź stylistę, może nie potrafisz dobrać makijażu, fryzury i ciuchów, nie widzisz jakie kolory ci pasują są straszne brzydoty w mediach a specjaliści od wizerunku potrafią coś z nich wykrzesać aby lepiej się prezentowali przed kamerą, np. Kamila Łapicka albo Agata Buzek moda i sport to nie jedyne dziedziny w których możesz odnieść sukces, zamiast myśleć o swoich słabych stronach zacznij wykorzystywać te mocne, każdy z nas ma jakieś atuty

Gość brzydka ,ona23
raczej ogolnie jestem słaba, ledwo zdałam mature, nie dostałam sie na studia, od dziecka chodze rozkojarzona, zamaskuje cialo makitjazem ciuchami a nadal bede sie czuc jak gowno taki widac moj los, piekna nigdy nie bede i to mnie boli ale powoli sie przyzwyczajam

Gość ładna_kobitka
Widzisz nie każdy miał szczęście urodzić się ładnym :)

Gość gość
U mnie było to tak, że nic mi się nie chciało, nie chciało mi się wyjść z domu by się spotkać z kimkolwiek. Starałam się na siłę odbudowywać jakieś stare znajomości, ale to nie są prawdziwe przyjaźnie. Czułam się strasznie samotna. Rozwiązanie przyszło jakby znikąd. Szukając w Internecie ludzi z podobnymi problemami znalazłam stronę http://energiaduchowa.pl i zamówiłam oczyszczanie aury. I nagle po kilku sesjach zaczęłam nabierać sił do życia. Teraz w wolnym czasie nie przesiaduję już w domu, lecz spotykam się z ludźmi. Nauczyłam cieszyć się z tego co mam, po prostu zmieniłam podejście. Dlatego głowa do góry, nie ma problemów nie do pokonania.

alez sie autorko mylisz;-) ;-) ;-) to czy jestes atrakcyjna to nie tyle kwestia urody co pewnosci siebie, taka prawda;-)