Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZŁOTOWŁOSA28

Znaleźć w Polsce fajnego faceta o południowej urodzie graniczy z cudem

Polecane posty

Gość znajdziesz
Samuleu, byłoby super :) a TY wolisz słodkie idiotki? czy Zosie-samosie? Jak się zastanwosz, też postawisz na ogólne obycie :) od samej słodkosci można zwymiotowac, od twardzielki nie kipi seks- no więc? Poza tym, gadamy sobie, lajcikowo, troszeńke dystansu :)

Gość ja mam ///////
oj tam gadasz! Każdy ma jakieś zalety. Jesteś zdołowany ale nie znaczy ze nie masz zalet samuelu, samuelu :D fajna lista :) moj niestety napieprza w komputerze :o to też wada ale zawsze naprawi gdy mi siądzie kafeteria (wizażu nie zaszczycam swą skromną osobą)

Gość takisobiegość
widzisz, latałem trochę po klubach barach dyskotekach ale to nie moje miejsce, lubię się pobawić ale bardzo lubię w ludziach co za tym idzie kobietach skromność, a w klubie jakoś tak ciężko odnaleźć dzisiaj już coraz rzadsza cechę, bo tak która jest bardziej pewna siebie, która ma bardziej wystający tyłek i bardziej zalotne spojrzenie jest lepsza, znowu do kościoła nie będę chodził i szukał sobie kobiety, może jakieś biblioteki :D?

Gość mała zosia :) :)
ktoś mnie wołał :) ja jestem Zosia samosia :)

Gość znajdziesz
kilka razy zdarzył mi sie taki "zaczep" na ulicy. No i musze przyznac, ze za coś takiego - oczywiście kulturny zaczep to był- stawiam 5+./ Reszta- no nistety było gorzej, bo wypowiedź (nie oceniałam błędów orto:) to juz było dno. Synteza, już druga lekcja dla facetów: jak widzicie ładna panią, która na dodatek usmiecha sie do Was, to prosze się nie chowac za winklem tylko atakowac :) ale kulturnie :) i zwyczajnie :)

Gość ja mam ///////
możesz szukać w kościele :) Panie zmiłuj się... już potrafisz mówić :D Ja nie rozumiem czemu facetom tak trudno o znalezienie kobiety???????? gdzie wy byliscie jak jak ja szukałam faceta?????? żadnego nie było

Mam taką dziwną zasadę "Po co mam niby podrywać jakąś dziewczynę, skoro ona może mieć kogoś lepszego, co się będzie taki małpiszon narzucał".

Gość ja mam ///////
a ja tam lubie sobie czasem poflirtowac i oko na innym zawiesić. jestem w tej kwestii troche jak facet :o

Gość takisobiegość
ja mam- szczerze, to kurde mogę zadać Tobie to samo pytanie przestawiając te parę wyrazów, nie wiem gdzie jesteście, a wy nie wiecie gdzie my jesteśmy, mam rozwiązanie, wy zamiast chodzić i kusić to siedzicie w domach na kafeterii, a my zamiast chodzić i wyszukiwać te kuszące, siedzimy i się użalamy nawzajem :p

Gość ja mam ///////
Samotnik, oj oj oj....... żebyś Ty widział jakich ja "małpiszonów" miałam!!!! A ile ja łez za nimi wylałam, bo mnie rzucali.Nigdy nie wiesz co kobiecie się moze podobac. Są kobiety ktore wola niskich uroczych blondasków. Sa takie co lubia rudcych. Są takie co lubia waskie usta. Są takie co lubią łysych. Ja kiedyś np. lubiłam krzywe nogi u faceta. :D Jak facet miał krzywe nogi to już byłam zakochana :D

no wlasnie teraz juz niewiele jest skromnych kobiet, milych, cieplych. Te cechy zanikaja,a na ich miejscu pojawia sie niezaleznosc, pewnosc siebie. U mnie jest troche inna sprawa. Mieszkam za granica, cale zycie poswiecilem swojej wymarzonej pracy, a teraz,kiedy mam juz wlasciwie wszystko, co chcialem osiagnac, nie mam tego najwazniejszego...a raczej tej najwazniejszej :)

Gość ja mam ///////
takisobiegość - hihi, cos w tym jest. Ale jakbys czytal uwaznie to bys wiedzial, ze mnie juz taki jeden samiec alfa usidlił :p Ale zanim sie poznalismy to wyłam do księżyca z samotnosci.... I naprawde wydawało mi się że juz nikogo nie spotkam. Trzeba miec zawsze nadzieje na zmiane i mieć oczy otwarte :)

Gość och,samuel
to nie trac czasu na kobiecym forum-tu jej nie znajdziesz-chociaz pozalic sie mozesz ;-)

Gość znajdziesz
krzywe nogi są supermęskie :) tez to mam :) bo takie zgrabniutkie mogłyby być ładniejsze od moich i co? Zaczepiac, zaczepiac, tyle wolnych babeczek jest na świecie- daleko nie muszę szukac- ja na ten przykład. Ciepła mam sporo, proszę w to nie wątpić :) i jakże chciałabym mądrzejszego od siebie pana :)

Gość znajdziesz
ja mam //// jak małżonka szanownego i boskiego poznałaś? ogólnie chociaż opowiedz :)

Gość takisobiegość
ja mam- wiem, zauważyłem już że wijesz już swoje stałe gniazdko ale pisaliśmy ogólnie gdzie są kobiety i gdzie są faceci którzy się wzajemnie poszukują więc stąd ten ogólnikowy wpis nie odnoszący się do żadnej konkretnej osoby czyt. Ciebie :P Mam dopiero 21 lat a już bym chciał mieć dziewczynę z którą został bym już na długoooo i potem wiadomo, dom rodzina, to bardziej mi się podoba niż walenie pustych 18-stek na dyskotekach, jakiś taki już jestem staroświecki trochę i mało nowoczesny pod tymi względami i jednym uchem wlatują a drugim wylatują teksty typu "pier**l dziewczynę, młody jesteś, ru*aj co popadnie i żyj sobie" A i jak by co, to słabe ze mnie ciepłe kluchy, jestem nerwowy i czasem zbyt mocno staram się postawić na swoim, bo odnoszę wrażenie że takie własnie mogę robić je na innych tym co piszę :P

Gość ja mam ///////
Ja byłam z koleżankami, on z kolegami. Klasyka , nic nadzwyczajnego:) wpadłam mu w oko, wymienilismy sie telefonami, zaczely sie smsy i dalej już popłynęło gładko...... :) ujął mnie ciepłem i dobrem jakim mnie otoczyl

Gość znajdziesz
no i miodzio :)

Gość ja mam ///////
takisobiegosc, to moj mąż myslał podobnie jak Ty :) Młody był bardzo i już chciał rodzinę zakładać.Nie zależało mu na zaliczaniu panienek, a uwierz mi miał branie. Fajne te nasze polskie chłopaki :) Jednak jesteście panowie nadzieją, że są jeszcze normalni faceci na tym świecie

Gość znajdziesz
a Samotnik pesymista straszny :)

Gość takisobiegość
no u mnie z podrywaniem bardzo średnio, wiem że podobam się kobietom, ale nie robię z tego użytku że tak powiem, nie mam jakiejś takiej śmiałości, choć jak jakaś trzeba sprawę załatwić czy finansową, czy jakiś urząd czy o coś się pokłucić z nieznajomymi osobami w celu wydarcia swojej racji to idę na pierwszy ogień i nie mam z tym problemu, a tu lipa, chyba jednak jestem nieciekawy :P

Gość znajdziesz
moze takisobiegości przyjdzie pora i na Ciebie, moze kiedys trafi się babeczka taka, ze ocipiejesz i będziesz napie...lał :) odwaga się narodzi :)

Gość znajdziesz
są Samuelu, oczywiście że są!!! Tylko niefajni panowie tego nie widzą :)