Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZŁOTOWŁOSA28

Znaleźć w Polsce fajnego faceta o południowej urodzie graniczy z cudem

Polecane posty

Gość znajdziesz
mała zosiu, jestes jeszcze za malutka na takie bajki, nie mogę nic więcej opowiedziec, bo będa się nam śnić takie sny, że się człowiek budzi spocony- takie koszmary :)

Gość ja mam ///////
zmartwie Cię .... :( w łóżku prawdziwy ogier! boski jest. Naprawdę ale to ja zmywam gary, kurze, podłogi on gotuje i chodzi na zakupy, chociaż tyle i ma śliczne ustaaaaaaaaaaaaa ja mam brzydsze od niego.On ma pięknie wykrojone i czerwone jak maliny. Moje przy jego to pożal sie.....

Gość znajdziesz
Samotniku. Zakola, łysienie, to jakaś męska schiza, a dla babek raczej nie problem :) już bardziej kształt głowy :) GŁOWY powtarzam!!

Gość znajdziesz
no kobieto:) słów mi brak :)

Gość mała zosia :) :)
to ja ide juz spać, bo się bojam takich strasznych smoków i koszmarów. Jestem za mała na takie koszmary. Mama poczyta mi bajecke o krolickach :) dobranoc

Gość znajdziesz
ja mam //// już o mężu nie pisz, bo śnić mi się zacznie- przecież tego nie chcemy :)

Gość ja mam ///////
on też tak o sobie mówi hahaha :) i żebym uważała, bo niejedna chce takiego. Ale żeby nie było, że poleciałam na wygląd.To kiedyś miałam chłopaka 165, niski łysiejący blondyn i byłam zakochana po uszy i świata poza nim nie widziałąm i to on mnie spławił :(

Gość takisobiegość
kurde, tak czytając to chyba prawie ze mnie ideał z tego co piszecie co w nas jest fajne tzn w facetach :p Ciemna karnacja jest, brunet, brązowe oczy, 188 wzrostu, z twarzy chyba nie z tych ostatnich, uprawiam sport więc ogólnie nie jest źle, tylko kurde gdzie jest statystycznie 1 i jedna czwarta mojej kobiety :D ?

Gość znajdziesz
dokładnie takie samo mam doświadczenie :) ale to były 174 cm faceta:)

Gość ja mam ///////
i się zbudzisz spocona po tym koszmarze :D hihi mogę oddać, bo to naprawdę leń i dwie lewe rece do sprzątania skarpetki są WSZEDZIE!!!!!!!!!!! do tego ogryzki w jego pokoju i bruudne talerze :o masakra z tym jakas

Gość znajdziesz
statystycznie przypada chyba na łebka nieco mniej niż 1,25 :)

takisobiegość haha mam to samo, a kobiety brak! No chyba ze to przez moj podly charakter hehehehehe

Gość znajdziesz
dziewczyno, olej te ogryzki i skarpetki, naprawdę !!!

Gość znajdziesz
w kwestii podłości charakterów- UWAGA! Ważna lekcja: babeczki niekoniecznie lubią ciepłe kluski, niechże zatem panowie lekki pazur w sobie mają ale i o delikatności pamiętać powinni :)

Gość takisobiegość
no z ta statystyka to troszeczkę zawyżyłem żeby łatwiej było napisać i wzmocnić efekt :D Głupi chyba tez nie jestem, nigdy po prostu nie umiałem podrywać dziewczyn, choć taki całkiem z tego co zdarza mi się słyszeć nie brzydki ze mnie chłopak :p Gówniarz jeszcze jestem, ale jak patrze jak kumple raczej średni coś tam obracają a mi nie idzie bo za bardzo nie próbuje to tak średnio mi fajnie, mam o czym pogadać, lubię gadać, mam zainteresowania, ale te laski, zapytasz o zainteresowania, sport hobby cokolwiek, a ona mi że na spacer z koleżanką się umawia czasem, Panie zmiłuj się...

Gość ja mam ///////
mój ma pazur i własne zdanie, ktorego broni jak lew, krol lew :) i dla mnie on nie jest ideałem właśnie przez to bałaganiarstwo Gdyby nie to......... to byłby :D

Gość znajdziesz
Samotniku, na pewno też masz jakiś swój kobiecy ideał, no nie? Daj nam pozazdrościć, jak która fajnego pana sobie w domku hoduje :)

Gość ja mam ///////
takisobie gosc, bo moze szukasz nie w tym sorcie co trzeba? Samotniku, a Ty jakie masz zalety? co?

Gość znajdziesz
takisobiegościu, klęska zatem urodzaju, jakościowo marność :)

Uwielbiam te Wasze wymagania, dziewczyny -delikatny brutal -wierny mucho -wrazliwy twardziej -najlepiej ten 'jedyny', ale doswiadczony -sprzatajacy, gotujacy, ale meski -nie grajacy na komputerze lub ps, ale znajacy sie i potrafiacy naprawic, kiedy padnie wam kaeteria, wizaz i inne pierdoly

Gość znajdziesz
ja mam //// co to za pytania? Przeciez Tobie nawet pomyslec o innych mężczyznach nie uchodzi :)

zapomnialem o najwazniejszym -ma wlasne zdanie, ale nigdy nie kloci sie z kobieta, która zawsze ma racje.