Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZŁOTOWŁOSA28

Znaleźć w Polsce fajnego faceta o południowej urodzie graniczy z cudem

Polecane posty

Gość takisobiegość
trzymam za to kciuki i dzięki za próbę wmówienia że będzie dobrze :D uciekam ja spać bo 4 wstaję pracować na nasz przepiękny kraj :p miło się rozmawiało, dobranoc wam :)

Gość G.o.ś.ć
A na co ci południowa uroda?? Przecież nasza rasa jest najczystsza i najlepsza, najszlachetniejsza!

Gość znajdziesz
no ja myślę !! kto chce być fajny, ten nie może mieć wątpliwości podobnych do twoich :)

Gość ja mam ///////
dobranoc takisobie gosc, milego wstawania ;) Samotniku - więcej optymizmu!

Gość znajdziesz
Samotniku, no co poradzę. Twoja wola, wolna mam nadzieję :) Dzięki za kilka stron całkiem fajnej i spokojnej pogawędki :) pozdrawiam

Gość znajdziesz
ja mam //// uściskaj męża ode mnie :)

Gość ja mam ///////
znajdziesz - mogę mu nawet całusy od Ciebie przesłać :D Samotniku, sam sobie wmawiasz, że nie jestes fajny

Bo jak będąc brzydkim nawet jak własna rodzina uważa, że tak jest można być fajnym i czuć się fajnie...

Gość ja mam ///////
Samotniku, rodzina nie zawsze ma rację. Musisz się zdystansować do tego co mówią o Tobie inni.Znajdź sobie kobietę i kochaj ją...... I nie myśl, że Ci się nie należy jakaś miła i ładna. Odwagi!!!!!

Nie należy. Są lepsi ode mnie i im się należy. Kiedyś na urodzinach ojca jak matka rozmawiała ze swoją siostrą o mnie, że żałuję, że nie ma takiego syna jak mój kuzyn - wysoki, przystojny blondyn z co chwilę innym zaczesaniem tylko ma takiego niskiego brzydkiego czarnowłosego neardertala.

Gość ja mam ///////
Współczuję Ci mocno, bo słowa bliskich rania najbardziej, ale uwierz mi, ze da się z tego wyjść. Spróbuj zmienić postrzeganie siebie. Otwórz oczy i wyjdź do ludzi.A moze Twoja mama nawet nie wie, że tak Cie to rani?Powiedz jej o tym, bo moze nie wie, ze tak to boli.

Lepiej tam nie będę rozmawiał. A wyjść do ludzi nie wyjdę bo są tacy sami. Ciągłe naśmiewanie odkąd się urodziłem robi swoje... Zawsze się wyróżniałem jako dzieciak, taka małpeczka z twarzy i ogólnie całej głowy. Jak to ciotka lubiła mówić "czy małpka chce dziś zjeść obiad?" czy coś takiego, nie pamiętam już.