Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silene

Gdy on trzyma dystans...

Polecane posty

Gość Silene
Wiem, ale o byłych sobie nie opowiadamy.

Gość zkrypty0
Pytałaś go wprost jaka wasza relacja? Czy to stopa koleżeńska czy coś więcej? Co odpowiedział? Po czym wnosisz, że on przezył traumę?

Gość Silene
Nie pytałam o to. za krótko sie znamy. Po jego półsłówkach, Nigdy nie prosiłam, żeby powiedizał cos wiecej. uznałam że to mogłoby być dla niego bolesne.

Gość zkrypty0
No, ale skąd wiesz, że przeżył traumę? skądś to przypuszczenie musiałas wytrzasnąć, nie? więc pytam o objawy.

Gość ,qwbjwek,jweq
ja o swoim byłym powiedziałam mu dopieor po roku znajomoscie, wiec nie przesadzajcie, ludzie miewają różne tempo znajomości. Mieliśmy dużo inncyh tematów... Poza tym nie jest prawdą, ze on się starał. Gdyby sie starał łatwie by było mi się przekonać. On dzwonił bardzo rzadko, spotkania raz na miesiąc-dwa :-O. jak w końcu zadzwonił to ja nie odbierałam, bo nie chciałam wracać do punktu wyjścia nie no to był koszmar!

Gość Silene
Z jego zachowania.

Gość vacancyyy
jak sobie autorka wmówi, że biedaczek przeżył traume to łatwiej jej będzie przełknąć to że nie ma ochoty się angazować kobiety lubią się oszukiwać

Gość tak czy inaczej facet Cie zlew
JAKIEGO ZACHOWANIA? jakie symptomy czy sobie dopowiedzialas:o?

Gość Silene
To tak jak u mnie. Telefony tylko po to żeby sie spotkać. dziś ma wyłąćzoną komórkę. Chciałam zadzwonić, pogadać, umówić się i dupa :(

Gość zkrypty0
płacze, krzyczy, bierze leki, pije? zamyka się w sobie i godzinami nic nie mówi do ciebie?

Gość zkrypty0
Dzwoni po to, żeby się spotkać, a teraz juz nawet nie, i wyłączysz telefon. Superowo, co nie? Czy to objaw traumy?

Gość zkrypty0
,q.... - no, ale po jakim czasie wyartykułował, że mu zależy jakby na tej znajomości?

Gość niezle niezle
Bozeee, jak mozna byc tak naiwnym...

Gość ,qwbjwek,jweq
pierwszy raz powiedział, ze "nie może mnie stracić" po ok.2 latach znajomości, ale wszytsko szło nie tak. Drugi raz powiedział to 4 lata od poznania i tak juz zostało

Gość Silene
Przepraszam, lae jeśli 20latka mnie poucza i krytykuje, to ja do srca sobie tego nie biorę.

Gość zkrypty0
o chryste panie, po 2 latach. To byłaś bardzo cierpliwa. Nie sądzisz, że w tym czasie on próbował też z innymi i dlatego to szło jak po grudzie?

Gość zkrypty0
Ja mam 34 lata na ten przykład Autorko :) :D

Gość tak czy inaczej facet Cie zlew
taaa, tu same 20stki pisza:D

Gość szczotka pasta...
:D w sumie każdy kto sie tu wypowiadał był dojrzalszy od ciebie autorko więc jeżeli ktoś z nich miał 20 lat to jak źle to o tobie świadczy? p.s. żeby nie było - ja mam 36 :D

Gość zkrypty0
Autorko, to na pewno mocno subiektywna odczucie, ale mam wrażenie, że rozmowa z Tobą jest jakaś trudna, ale nie wiem dlaczego. Czy to przez Twoja niechęc do 20latek rzekomych czy jest inny powód.

Gość ,qwbjwek,jweq
nie wiem, co robił , nie obchodziło mnie za bardzo, bo ja sama byłam niepoukładana i bardzeij pzrerażona że spotkałam TEGO niż zadowolona. Chciałam od tego uciec, nie czułam sie gotowa . DO tego doszła jego niepewność, chęć rozwijania siebie po długim związku i bolesnym rozstaniu, niechęć do innych związków. Te 2 lata zleciały bardzo szybko, były pełne niepokoju, hustawek, oczekiwań , niepewności, niechęci, pożdania, dystansu, walki ze sobą... po rpostum masakra!

Gość Silene
Masz rację, nie umiem rozmawiać. częstyo gadam o pracy, paplę trzy po trzy, ale o głębokich sprawach nie bardzo che rozmawiać, o uczuciach...

Gość Silene
Qwejk - rozumiem Cię dokonale. Ja chyba też nie do końcxa wiem, czego chę.

Gość zkrypty0
,q- ja bym nie umiała tyle czekać, niezależnie od tego, co bym czuła. wiem, bo juz przerabiałam różne historie. Tobie jednak było łatwiej, bo też nie byłaś zdecydowana, więc jechaliście na tym samym wózku. To tez odróżnia Twoją sytuację od autorki.

Gość ,qwbjwek,jweq
sorry za literówki

Gość zkrypty0
Myślę właśnie, że z nim tez nie umiem rozmawiac, tak samo jak z nami tutaj.

Gość zkrypty0
nie umiesz* to nie była freudowska pomyłka :D:D

Gość zkrypty0
Widzisz, wmowiłas sobie, że on przeżył traume, aby łatwiej wyjaśnić sobie jego olewajstwo względem Ciebie i to, że w piątkowy wieczór znowu ukrył się przed Tobą.

Gość Silene
zkrypt - tylko jak na forum rozmawiać z kimś kto mówi o mnie stara głupia baba? Nie chodzi mi o Ciebie, ale większość wypowiedzi tutaj piszących mnie obraża :(

Gość Silene
No ja wczoraj ukryłam sie przed nim...