Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana26

praca mojego faceta

Polecane posty

Gość zdenerwowana26
Twój brat też zapewne chodzi, a zreszta powodzenia, na pewno stworzysz wspaniały związek oparty na zaufaniu, ja pytalam tylko jak to zrobić, żeby spędzać więcej czasu razem, a nie czy chodzi na dziwki, bo wiem, że nie chodzi, nie spędza w trasie 2 tygodni pod rząd, tylko 2-3 dni pod rząd i czasem nawet nie nocuje, abyśmy choć raz w tygodniu mogli się zobaczyć.

kierowca nie jest dobrym materialem na chlopaka badz meza...predzej czy pozniej i tak kombinuja bo maja tirowki na podoredziu

Gość zdenerwowana26
Wiesz to z autopsji tak?

Gość 44_4
Zabrane prawa rodzicielskie? Za co? Czyzbyś była złą matką?

Gość gmdka
Wiesz kim w ogóle jest celnik? :D Po pierwsze od naszej strony granicy i w okolicach tego miasteczka prostytutki nie urzędują. Po drugie myślisz, że celnik ma czas żeby zabawiać się z dziwkami? :D Poza tym nawet jeśli to rozmowa nie jest o moim bracie i nie wiem dlaczego na niego przechodzi, czyżbyś chciała się usatysfakcjonować tym, że nie tylko kierowcy tak się zachowują? Tylko cię ostrzegałam, ale nie oczywiście każda kobieta trafiła akurat na tego nie zdradzającego tirowca. Uwierz ale każda tak mówi. Później będziesz zakładać kolejny temat. "Mój mąż regularnie odwiedza prostytutki, co robić?" W temacie będziesz pewnie pisać, że w życiu nie dał ci nawet cienia wątpliwości, i że nawet nie wiedziałaś, że tym światku to normalne. Uważaj tylko, żeby choróbsk się nie nabrać

Gość zdenerwowana26
44_4 czytaj ze zrozumieniem. Wiesz co to wyłączna władza rodzicielska? To znaczy, że tylko ja decyduję o dziecku. A teraz do lekcji, bo jutro do szkoły.

Gość gmdka
Poza tym z kim ja rozmawiam. Pisałaś wcześniej, że twój poprzedni mężuś był bezrobotnym i agresywnym pijakiem, ale oczywiście wcześniej nie dało się tego zauważyć tylko po ślubie doznałaś olśnienia :D Pewnie wcześniej również był tym idealnym, bo chyba inaczej byś za niego nie wyszła? Taka ty przezorna i inteligentna, niesamowite. Tak to już jest, że baby do których nic nie dociera zawsze będą trafiać na takich samych lub podobnych facetów. Tak właśnie działa twoja przezorność :D Niektóre kobiety nigdy nie otworzą oczu nawet jak się przejadą, później tylko się dziwią, że wszyscy faceci to dranie. Nie wszyscy, tylko same sobie takich wybieracie i z naiwnością się na wszystko godzicie

Gość zdenerwowana26
widzisz, ten jest zupełnie inny, bo pracuje i nie pije, a tak w ogóle to byłam bardzo młoda w momencie ślubu. Poza tym , wypad z mojego postu

Gość zdenerwowana26
więc nie rozmawiaj ze mną

Gość gmdka
Jednak sposób myślenia masz nadal gówniarski i uwierz trafisz znów na takiego samego. A może swój do swego ciągnie? Nie wiem co sobie już uroiłaś ale nikt w twoim poście nie siedzi :D Niby dorosła kobieta posiadająca dziecko a zachowuje się gorzej od niego. Odzywki godne przedszkolaka, pewnie twoje dziecko ma nawet lepsze riposty. Jak już pisałam to widzę, że nie ma tu z kim rozmawiać. Zresztą nie tylko ja to widzę ale inni chyba też bo mały jest odzew w tym temacie

Gość zdenerwowana26
Och, jednak musiała mieć ostatnie zdanie... Zadanie domowe na jutro odrobione, bo jak nie to wypad do nauki.

Gość gmdka
"Och, jednak musiała mieć ostatnie zdanie... Zadanie domowe na jutro odrobione, bo jak nie to wypad do nauki" Nie pogrążaj się jeszcze bardziej :O

Gość Koniowodny
kierowcą ? nie ma wykształcenia ?

Gość zdenerwowana26
ma wykształcenie średnie, ja wyższe... any problems?