Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkiu8888jj

KTO OGLADAL WCZORAJ MAGAZYN REPORTEROW ???JEZU TO BYL KOSZMAR..RYCZE DO TERAZ

Polecane posty

Gość kkkiu8888jj

te biedne zwierzeta ludzie to chuje

Gość frrrr
o czym było?

eee tam, ja przelaczylam bo mnie takie cos strasznie nudzi. Widac, ze ci z ER nie maja ciekawych tematow.

Gość reyggttuy
a co ty się zwierzetami przejmujesz ? jakbyś umarła to zwierzę by cię zeżarło , zaczęło od tkanek miękkich czyli twarzy i miałyby cię gdzieś hłehłe hłe

Gość ona oaona ona
Dobrze, że nie obejrzałam bo zawsze jak pokazują maltretowane zwierzęta to również to bardzo przeżywam

Gość ona oaona ona
reyggttuy, konie też by nas zeżarły? Bo myślę, że jednak człowiek by to prędzej zrobił :D Zresztą co za różnica co się dzieje z nami po śmierci...

Gość takaTamJednaSmutna
Ja już kilka psów uratowałam od śmierci :) Gdybym mieszkała sama pewnie moja chata zamieniła się w dom Violetty Villas :D

Gość kkkiu8888jj
TAM BYLO POKAZANE JAK OBDZIERAJA JENOTY NA FUTRA ZYWCEM I JAK MIESO CZERWONE ZOSTAJE SAMO I WRZUCAJA DO DOLOW I GNIŁO TO WSZYSTKO I INNE JENOTY PATRZYLY JAK MORDOWANE SA ICH PRZYJACIELE..I PLAKAL JEDEN JENOT JAK POKAZALI KAMERA :(MASAKRA MYSLALAM ZE UMRE ZE SMUTKU JAK ZOBACZYLAM CIERPIENIE TYCH ZWIERZAT

Gość afrodytaa234
to jest koszmarne w jakich warunkach są przechowywane!! rozumiem że one i tak idą na strate i robi się z nich FUTRA! ale mimo wszystko nie powinno tak to wyglądać ! ponad 50% tych zwierząt ma choroby psychiczne! popłakałam się! ludzie NIE KUPUJCIE FUTER !!! :(

Gość takaTamJednaSmutna
Ja kiedyś oglądałam jak żywcem zabijane są krowy i świnie. Przez jakiś czas miałam obrzydzenie do mięsa

TAM BYLO POKAZANE JAK OBDZIERAJA JENOTY NA FUTRA ZYWCEM I JAK MIESO CZERWONE ZOSTAJE SAMO I WRZUCAJA DO DOLOW I GNIŁO TO WSZYSTKO I INNE JENOTY PATRZYLY JAK MORDOWANE SA ICH PRZYJACIELE..I PLAKAL JEDEN JENOT JAK POKAZALI KAMERA MASAKRA MYSLALAM ZE UMRE ZE SMUTKU JAK ZOBACZYLAM CIERPIENIE TYCH ZWIERZAT" 2 2 :D:D:D Te zwirzeta sa do tego przeznaczone, wiem ze to straszne ale takie jest zycie. Sama ma fajne futro z karaku i lisa

Gość hungara
to pokazywali w tv jak w ubojni wrzucali żywe świnie do wrzątku to było koszmarne :( procedura jest taka że najpierw powinni zabić prądem bo mieli takie dwie pałki a później obrabiać we wrzatku a oni nie zabijali tylko zywe wrzucali i smiali sie jak świnie sie darły masakra

Gość gmdka
Pamiętam tę aferę ze świniami. A to z jenotami było w Polsce?

" 11:48 [zgłoś do usunięcia] takaTamJednaSmutna Ja kiedyś oglądałam jak żywcem zabijane są krowy i świnie." xxx jakś nowa metod. powinni zakazać zabijania żywcem zwierząt.😠 ps. kary sa niskie, nie ma egzekucji pawa wlasciej...przepisy sa np w polsce. ubój zwierząt przeznaczonych na żarełko musi być "humanitarne"....tzn że zwierze ma być uśmiercone z jak najmniejszym ierpieniem. wrzucenie świni do wrzątku jest przestępstwem ściganym z urzędu...

Gość frrrr
ludzie to straszne bestie

Gość AnaPSYCH
Kurczaki też zabijają ,świnie-ktoś widzi problem?.Tak jest to skonstruowane ,ze jemy mięso ,chodzimy w skórach od wiekow.Nie srajcie ogniem jeśli zobaczycie byle reportaż!!!!!!!!!

Gość takaTamJednaSmutna
Ten kto w ten sposób zabija zwierzęta musi mieć skłonności mordercy psychopaty

Gość takaTamJednaSmutna
Wiadomo że to jest przeznaczone do jedzenia,ale oburzające jest to w jaki sposób te zwierzęta giną. Zamiast najpierw je zabić,to oni żywcem je mordują. To jest oburzające!

Gość żytni zakwass
jenot płakał - dajcie spokój - kto w to uwierzy? w tv pokażą byle gówno zeby ludzie sie cieszyli. Akurat jenotów u mnie w lesie nie brakuje i zaręczam Was. że to nie są istoty zdolne do płaczu. Ot, śmierdziele zwykłe. Normalne jest to, że zwierzeta hoduje sie na futro/mieso - powinny byc humanitarne warunki po prostu i tyle, a nie całkowity zakaz futer/miesa

Gość srgdgjfhkm
jagoda to kurwa na utrzymaniu starego pijaka i żula. zwykła kurwa, która rozmnożyła się i zrobiła upośledzone, niedorozwinięte dziecko dla forsy- żeby frajer na nią łożył.

Gość frrrr
nie wiem jak można być tak tępym żeby nie wiedzieć że zwierzęta też czują ból,radość,smutek i traktować je jak rzeczy

Gość oddaj fartucha
CO SIE DZIWICIE JAGODZIE SAMA PISAŁA KIEDYŚ ŻE TOPI PSY W WIADERKU JAK SIE URODZĄ ZAMIAST WYKASTROWAĆ PSA WOLI ZEBY RODZIŁA SUKA A ONA TOPI ZADOWOLONA

Gość dwnqjkdnwkdjwed
bo niektórzy ludzie są okrutni i tyle . Nie mogą zabić człowieka bo grozi za to kara ,a ze zwierzetami moga robić co chca( tez grozi kara do 2 lat wiezienia ,ale malo kto o tym wie) wiec czuja sie bezkarni...

Gość dwnqjkdnwkdjwed
a ,że zwierzeta sie zabija dla miesa to owszem normalne ( choc uwazam ,że powinno sie to ograniczyć bo nawet dla ludzi dużo mięsa jest niezdrowe) ,ale powinno sie to robić tak żeby nie cierpiały , nie znecać sie nad nimi tylko jak najszybciej zabic

Jagoda, życze Ci w takim razie, żeby Twoje dziecko też zostało obdarte żywcem ze skóry. Moze skoro jesteś taka harda nawet nie zapłaczesz.

Gość szalmamaga
jagoda369---nie wiem czy jesteś psychicznie chora czy bardziej upośledzona psychicznie niż większość ale twoje posty wskazują na to żeś zyeb lub prowokujesz celowo

Gość koralik.z.pestki..
"kciukiem", nie powinno sie nikomu zyczyc takich rzeczy!!!! mozesz rzucic na to dziecko urok, i nie daj Boze zeby mu sie cos stalo, dziecko nie ma z tym nic wspolnego!!!!!!!jest male, bezbronne i napewno ze smiechem na twarzy poglaskaloby nie jedna swinke czy krowke dajze dziecku spokoj!!!!!