Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 23254365

nic nie robię, bo się boję

Polecane posty

Gość 23254365

W maju skończyłam liceum, nie podchodziłam do matury bo się bałam. Fakt, miałam małe szanse bo jestem słaba z matematyki ale mówili mi że mogłam chociaż spróbować. Zapisałam się na maturę 2013 i znowu chce zrezygnować bo mi nie idzie nauka, boje się, mam koszmary, czasami tylko płacze nad książkami. Do prawa jazdy podchodziłam 6 razy, z każdym kolejnym było ze mną coraz gorzej, źle sypiałam, ciągle musiałam coś jeść z nerwów, zachorowałam na depresję. Z instruktorem wszystko umiałam a na egzaminie nawet nie chciałam wsiadać do samochodu, oblewałam już na łuku. Nie mam pracy, szukam już od maja z marnymi skutkami. Myśleliśmy z chłopakiem żeby jechać do UK do pracy, już szukaliśmy ofert ale dostałam ataków paniki, budziłam się w środku nocy z płaczem bo bałam się że nie poradze sobie z językiem, zwłaszcza przy podpisywaniu umów o prace i wynajem mieszkania, lot samolotem mnie przerażał i to jak pies zniesie podróż i czy będzie musiał zostawać sam w mieszkaniu całymi dniami. Nic nie robię, wszystko mnie przeraża. Nawet jeśli się czegoś podejmę to rezygnuje bo nie jestem w stanie się przemóc. Siedze w domu i tyję, ze stresu musze coś jeść cały czas, nawet głupiej diety nie jestem w stanie znieść,jedzenie to chyba jedyna przyjemność w moim zyciu. Po co ja żyje ;(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować