Gość 23254365 Napisano Listopad 21, 2012 W maju skończyłam liceum, nie podchodziłam do matury bo się bałam. Fakt, miałam małe szanse bo jestem słaba z matematyki ale mówili mi że mogłam chociaż spróbować. Zapisałam się na maturę 2013 i znowu chce zrezygnować bo mi nie idzie nauka, boje się, mam koszmary, czasami tylko płacze nad książkami. Do prawa jazdy podchodziłam 6 razy, z każdym kolejnym było ze mną coraz gorzej, źle sypiałam, ciągle musiałam coś jeść z nerwów, zachorowałam na depresję. Z instruktorem wszystko umiałam a na egzaminie nawet nie chciałam wsiadać do samochodu, oblewałam już na łuku. Nie mam pracy, szukam już od maja z marnymi skutkami. Myśleliśmy z chłopakiem żeby jechać do UK do pracy, już szukaliśmy ofert ale dostałam ataków paniki, budziłam się w środku nocy z płaczem bo bałam się że nie poradze sobie z językiem, zwłaszcza przy podpisywaniu umów o prace i wynajem mieszkania, lot samolotem mnie przerażał i to jak pies zniesie podróż i czy będzie musiał zostawać sam w mieszkaniu całymi dniami. Nic nie robię, wszystko mnie przeraża. Nawet jeśli się czegoś podejmę to rezygnuje bo nie jestem w stanie się przemóc. Siedze w domu i tyję, ze stresu musze coś jeść cały czas, nawet głupiej diety nie jestem w stanie znieść,jedzenie to chyba jedyna przyjemność w moim zyciu. Po co ja żyje ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach