Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneytcia345

Kielce Gabinet Kosmetyczny

Polecane posty

Gość Aneytcia345

Hej, znacie może jakiś fajny gabinet kosmetyczny, chce sobie zrobic manicure, a zalezy mi na jakości i w ogole zebym jeszcze poszła na coś innego, możecie mi coś polecić ?

na sandomierskiej w pawilonach pracowala bardzo dobra kosmetyczka. ale nie wiem czy jeszcze tam pracuje

Gość Ola123Kilece34
Ja moge ci polecić Meissa, to jest sprawdzony gabinet przeze mnie i nie mam zadnych zastrzezen i mysle ze manicure bedziesz miała zrobione super.

Gość KIEL, C
był taki jeden, stosował nowatorska metodę ochrony skóry - okłady z lodowatej wody rewelka ale nie znam adresu :D

Gość Ilona1111111
A bylas w Meissa na Sienkiewicza ?

Gość tekla_26
Meissa ;) i wszystko w temacie :) a tak poważnie, warto. oczywiście dopóki się tam nie udasz, nie przekonasz się. dla mnie świetna pozycja.

Gość menażka_
Jak dla mnie gabinet na Sienkiewicza zasługuje na uwagę :) Liczba klientów mówi sama za siebie :) Skuteczne zabiegi, masaże też mi się podobają, odprężające :)

Gość Tudorka KL
gabinet godny polecenia. najważniejsze, aby zabiegi miały sens i były warte swojej ceny. w tym przypadku tak jest. zdecydowanie warto.

Gość Kasprzak K.
Jak najbardziej się z wami zgadzam. Osobiście mi przypadłą do gustu oxybrazja :) Wcześniej nie byłam przekonana, myślałam, że to kit... Pomyliłam się. Rewelacja :)