Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiejesteśmykobietki

zostawiałm dobrego faceta

Polecane posty

Gość miesiąc temu
złotko, ja lubie moje koleżanki:)

Gość kamil1997jgora
naprawdę? wszystkie???

Gość miesiąc temu
tak, te których nie lubie sila rzeczy koleżankami nie są :)

Gość kamil1997jgora
możesz którejś zrobić dowcip - przynajmniej będzie miała w domu posprzątane

Gość miesiąc temu
obawiam, się ze 2/3 zabiłyby go po 3 dniach a ta ostatnia postawilaby sobie za cel honoru, żeby zdiagnozować u niego jakies zaburzenie psychiczne. poza tym, my się nie wymieniamy partnerami seksualnymi jak w jakiejs komunie. niech sobie lepiej szuka sam. swatanie jest słabe.

Gość hcjjcjg
Moj nie sprzatal,ale za to nagminnie i bezustannie zmywal gary. Nawet jeden kubek potrafil myc ok 8 min.:O Lyzeczka w zlewie,to bum! Leci! Poza tym,jak kelner. Tez mnie to wkurwialo,bo ja wyciagam reke po solniczke,a ten juz kuzwa ze swoja,zeby mi podac :O i wkurwiac mnie to zaczelo,bo co chwile jakies zderzenia byly albo musialam cofac reke :O

Gość hcjjcjg
Jak psychoza ogolnie. Nic nie moglam dotknac w swoim mieszkaniu,bo on to podawal :O

Gość hcjjcjg
Albo mial taka manie skladania scierek w kwadraciki i po takim zlozeniu jeszcze ja glaskal,uklepywal,zeby bylo rowno :O

Gość kamil1987jgora
nerwica natręctw. Wyślij go do psychologa.

Gość miesiąc temu
ja tak miałam z kąpielą po pracy. wrocilam a tu wszystko przygotowane, swieczki- sreczki, serduszka.. mowie mu ze nie mogę się teraz kąpać bo musze chwile posiedzieć, odsapnąć i w ogole.. a ten ze woda zaraz będzie zimna, wiec mu mowie: ok doleje sobie gorącej i będzie gut. nie spinaj się ale nie mow mi kiedy mam się k-wa kąpać! no i jeb, wyciągnął korek i przeprosił i poprosił zebym się tylko nie denerwowała. z miną psa w schronisku.

Gość hcjjcjg
Najbardziej jednak wkurzyla mnie pewna sytuacja z drzwiami. A mianowicie z przepuszczaniem w drzwiach,bo przrciez uchylal mi nie tylko nieba,ale tez drzwi :O Wracalismy z zakupow,ja robilam oczywiscie. I za moje. I otwieram drzwi kluczem, on za mna z siatkami,weszlismy,przepuscilam go,zeby je zamknac,a on NIE,NIE,ja zamkne za toba. Wiec mowie,ze bezsensu,co ty gadasz?? Mam wolne rece,on chyba z 7 reklamowek wypchanych,przedpokoj ciasniutki i uparl sie,ze musialam sie przeciskac przez te reklamowki,przez niego,zeby on mogl zakluczyc drzwi! Paranoja! Do tego caly jogurt sie rozlal,bo podczas tego dzentelmanskiego przepuszczania,zgniotl sie i zafajdolik zakupy. Wiec mu powiedzialam,ze to jest juz chore a on mina zbitego psa,swieczki w oczach i przeprosiny,ze chcial dobrze,ze nie wiedzial,ze nie pomyslal. I to byl ostatni raz kiedy go wpuscilam do mieszkania.

jak was czytam to wymiotować mi się chce a potem jakie wy to pokrzywdzone przez los, bo facet taki zły tych dobrych spławiacie więc pretensje do siebie już nie będzie mi żal żadnej kobiety głupie baby

Gość dobryzly
Moj facet jest dla mnie bardzo dobry, jest dobrym czlowiekiem, ale jest brzydki z twarzy i ma dziwny usmiech (choc zeby ma dosc rowne). jest dosc wysoki (183cm), gruby nie jest, cos tam cwiczy na silowni. Zawsze wiem gdzie jest, z kim jest. Zreszta rzadko gdzies wychodzi. Nie ma w sumie kolegow, a ci z pracy go wykorzystuja, a on robi wszystko za nich, zeby wkrasc sie w ich łaski, ale na prozno z tego, co slysze. Jets bardzo dobry, bardzo uczciwy, nieraz na takiej postawie zyciowej wiele stracil( takze pieniedzy), ale taki jest.

Gość hcjjcjg
Albo to: Hahahaha. To juz bylo przesadzone. Kiedys na jakims parkingu. Palilam papierosa,zero ludzi,zero kublow na smieci itp. No i rzucilam ten niedopalek na ziemie i rozgniotlam butem. A on go podniosl i pobiegl do kubla,ktory byl ok 30 m dalej!!!!!!! Zaznaczam. Nie smiece niedopalkami.Ale byla to dosc dluga podroz i marzylam o fajce. Wiec wychodzsc z auta,nie myslalam o tym,gdzie mam ja zgasic,tylko zeby zapalic.

Gość dobryzly
Dodam tez, ze to, ze moj facet jest dobry dla mnie nie powoduje jakos, ze kreci mnie dodatkowo. Jesli chodzi o moje nastawienie do seksu z nim to jest tak nijak. Ale przeciez seks nie jest najwazniejszy w zyciu. Wazne, ze on jest dobry.

Gość hcjjcjg
Jesli chodzi o seks,to nawet nie bede opowiadac. Nie ma zreszta co :D Byl raz. Jeden jedyny. Blyskawiczny,mikroskopijny i zenujacy.

Gość hcjjcjg
Poza tym,zawsze jak sie zblizal do mnie,to rece mu sie trzesly,tak byl zdenerwowany. Obrzydzalo mnie to. Przerabialam takie niedorzecznosci na poczatkach edukacji seksualnej,ale w wieku ponad 32 lat,to chce i wymagam juz raczej nie trzesacych sie rak przy zblizaniu do mnie,a trzesacego mojego ciala z rozkoszy.

Gość Ichniejszy port
Xx dlaczego jestesmy tak glupie Xx Nie pochlebiaj sobie -- TY jesteś głupia My nie. :o

Gość hcjjcjg
Ja bynajmniej nie uwazam za glupie zoatawienie takiej mamyi. Ba! Glupie bylo zaczynanie z nim. No,ale chcialam sprawdzic. Sprawdzilam I dziekuje,ale stanowcze NIE.

Gość wiesz co a ja mam
inaczej, lubie jak jestem pewna faceta, jak wiem ze mnie szanuje i kocha a nie mna poniewiera, dlatego tak bardzo doceniam mojego husbanda

Gość 67iy67oy7ol
Facet po 30 a ręce mu się trzęsą gdy zbliża się do partnerki... Żałosne. Gdzie wy takie łajzy znajdujecie, po domach szukałyście?

Gość uoip[0[
Lepszy prawik co ma te 22 lata i się trzęsie, ale po 30 facet? Jejku.

Gość bernieeeeeea
Masakra..co za ciul

Gość hmmm :)
dziewczyny co z wami sie porobilo?? masakra...jak facet dba o swoja kobiete, to ja szanuje....jedna malolata pisala ze przeszkadzalo jej otwieranie drzwi,podawanie solniczki itd...poznacie prawdzi smak chama, ktory was nie bedzie szanowal, skrzywdzi,zabawi sie i zostawi, to bedziecie ryczec, narzekac dlaczego ja? nie docenialyscie co mialyscie,to szukacie wrazen...tylko nie narzekajcie pozniej...

Gość LindaBoguś
Bo to zwykłe blachary są i tyle. Takie zryte zdziry i już. Czyli pustaki.

Gość hcjjjdgh
Tak to sobie tlumaczcie, bo ja wam nie zamierzam :) A na marginesie,nie malolata,tylko kobieta,ktora ma ponad 30 lat i od daaaawna normalnego partnera a nie mamyje.

Gość hcjjjdgh
Jak ktos jest glupi,by zrozumiec co napisalam,to juz nie moja sprawa. I przestancie sie tak srac z tymi zlymi facetami. Dla was albo czarne,albo biale. A inne kolory?

"Wszystkie jesteście takie same i lecicie na ruchaczy" nie bierz wszystkich do jednego worka jak nie spotkałes ani jednej

Gość hcjjcjg
Tacy wlasnie sie pruja. Ani to nie wie o czym i o kim mowa,ale jadaczke rozpruc musi :O

Gość kamil1997jgora
przesada w obie strony jest niewskazana. Sprzątanie typu perfekcyjna pani domu przez faceta moim zdaniem jest bez sensu. Co innego raz na jakiś czas odkurzaczem przelecieć.