Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hellohelloprzyszłamama

kupię!!! zestaw ubrań dla chłopca 0-3. Ma ktoś?

Polecane posty

Interesują mnie ubranka dla dzidziusia. Wiem że jest duzo zestawów na allegro, ale nie mogę doszukać się takiego, który byłby odpowiedni. Chcę kupić zestaw, gdzie jest dużo śpioszków, pajacyków, półśpiochów i body. Jak są spodenki czy bluzy - to tylko te wygodne- nie sztywne, jeansowe - z wygodną szeroką gumą. Gdyby ktoś zaoferował taką aukcję na allegro - jestem zainteresowana. Pisze to, bo co rusz mamy się ogłaszają z rzeczami , więc może któraś skompletuje mi wyprawkę :) Pozdrawiam!!!

Gość Rozste
A ile bys chciala dac za jakies 30 sztuk? Orientacyjnie.

Gość Rozste
Bo mam tylko nie wiem czy mi sie oplaci robic zdjecia

to Ty zaproponuj cenę :) i będziemy negocjować. mi zależy tylko, żeby ubranka były zadbane. Zresztą zdjęcie możesz zrobić "zbiorowe", po 10 ciuszków np.. nie muszą być pojedyńczo.

Gość Rozste
Kurcze no ale do ilu cie interesuje bo musze te ciuchy z worka prozniowego powyciagac jak powiesz ze 50 zl max to od razu sobie daruje. Chcesz kupic czy nie chcesz jak chcesz to chyba wiesz ile mozesz przeznaczyc na to? Ja syna 2 lata temu urodzilam i nawet nie pamietam co dokladnie tak jest wiec jak moge proponowac cene w ciemno?

Gość Rozste
Kiedy rodzisz badz urodzilas? Bo mam swiateczne ciuszki takie najmniejsze:)

Gość jak chcesz to ja mam sporo
takich ciuszków, wiem że na pewno mam śpiworek, czapeczki, mam mały kombinezon zimowy. nie wiem ile sztuk ale tak powiedzmy że od 2- 5 zł za sztukę. mam też baldachim ze stelażem, fajną pościel użytą tylko raz bo miałam kilka. ręczniki z kapturkiem. jak chcesz zostaw adres email to się odezwę. mam też zimowe ubranko do chrztu.

No ja tak myslałam, że kilka zł od sztuki :) Tobie mogłabym zaproponować tak ok.100 zł, ale też mówię trochę w ciemno, bo nie wiem jakie to ubranka :) Jeśli zadbane i ładne to myslę, że cena spoko....? Kombinezonik i śpiwór mam, rodzę w styczniu :) Najbardziej zależy mi na typowo dzidziusiowych ciuszkach.

aha, jest zima i na nic mi krótkie koszulki i letnie ubranka :) Jestem szczerze zainteresowana :)

Gość jak chcesz to ja mam sporo
jeśli jesteś zainteresowana odezwij się na email artemida10@o2.pl wyślę wieczorem zdjęcia ubranek z opisem i cenami a ty sobie obejrzysz i może coś wybierzesz. :)

Gość martika78
Hej . Ja też mam sporo takich ubrań . Podaj maila to wyślę Ci zdjęcia z cenami . Pozdrawiam Marta