Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cooper

Określanie związku - pytanie :)

Polecane posty

Gość Cooper

Witam! Mam do Was wszystkich takie pytanie... Jak długo Waszym zdaniem powinno trwać określanie związku? Spotykam się z moją M. od ponad trzech miesięcy. Spędzamy razem dużo czasu, całujemy się, inne aktywności też się zdarzają ;) często przyjeżdża do mnie do mieszkania (mieszkam sam), była z dwa razy u moich rodziców, ja bywając u niej też często widuję jej rodzinę :) nasi najbliżsi przyjaciele wiedzą o naszej relacji, jednak na uczelni gdzie razem studiujemy nie okazuje mi żadnych względów. Wogóle publicznie nie mam szans liczyć na jakiegoś całusa, dłuższe przytulenie albo chociażby chwycenie za rękę. Wszystko zmienia się gdy przekroczymy próg mojego lub jej mieszkania. Powiedziała nawet że mnie Kocha. Zastanawia mnie tylko dlaczego nie chce ujawniać tego co jest między nami przed znajomymi... Gdy odwiedziłem ją w pracy przedstawiła mnie jako "przyjaciela" Jak sądzicie, ile będę jeszcze musiał czekać, i czy wogóle jest na to jakaś szansa, żebyśmy byli w normalnym związku? :)

Gość kaweczka popołudniem
może się wstydzi? tak całowac przy wszystkich? gorzej jakby ciebie w domu nie całowała..a tak chyba nie masz się co martwic.:)