Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalaaaaaaaa

Dzis w lumpeksie gosc kupił ubrania za ponad 500 zł.Napewno sprzedaje na allegro

Polecane posty

Gość lalalalalaaaaaaaa

Młody chłopak a kosze miał pełne damskich ciuchów.Kiedy wychodziłam ,kwota jaka panie liczyły wynosiła 500 zł.zastanawia mnie po co jemu tyle ciuchów?Moze wystawia na allegro?

Gość fd
Może oddaje potrzebującym

Gość słuchaj stary
słyszałam że wiele osób kupuje w lumpach a potem wystawia na allegro:O

Gość pewnie brał firmówki
potem wystawi na allegro i zarobi 5 razy więcej

Gość u mnie w lumpie jak jest po 1
po 1 zł, to przychodzą z workami i po kilka worów biorą, a zazwyczaj to ruskie. Biorą to za granicę i u siebie sprzedają na Białorusi, bo ja mieszkam w woj.podlaskim.

a inni zwyczajnie wystawiają to na allegro albo na rynku sprzedają. Wystarczy jak sprzed to po 5 czy 10 zł, a kupił po 1 zł.

Gość wiem na pewnoooo
że sprzedaje na allegro. Jelenie oczywiście kupią bo przecież na allegro taniej no i wszyscy zadowoleni:))

Gość lalalalalaaaaaaaa
Ale te rzeczy to były z wyceny,gdzie np sweterkosztuje 20-30 zł a za zwyklą bluzke płaci sie 15-20 zł.

jak ktoś kupował je w takiej cenie to przecież tych ubrań aż tak dużo wcale nie było. Ja jak jest po 1 zł to potrafię kupić i ze 30 dla siebie. Pewnie powiedziałabyś, że ja tez sprzedaję na allegro, a przecież tego nie robię.

Gość gdzie sa te lumpy za 1 zl
to chyba jakies widma lumpy :D

Gość falla wawka
wiesz my mamy cicholand w stolicy i w dniu dostawy cena jest 78zl potem spada i sa babki handlary co na pare tysiecykupuja, a mnie to wali co ona ztym robi dalej.

u mnie też są lumpy gdzie pierwsze dnia ubrania kosztują 69 zł za kg, potem cena się zmniejsza aż do 16 zł a w tym co ja kupuję, to najpierw ubrania wyceniają, a te wyceny są kosmiczne, bo np. kurtka skórzana, styl sprzed 10 lat wyceniają nap. na 300 zł, bluzki zwykłe letnie na 20,30, 40. Po kilku dniach jest obnizka i za połowę ceny to można kupić, ale i tak jest drogo. Ostatniego dnia jest po 1 zł, tzn. dzień przed nową dostawą. Są jeszcze takie, że też wyceniają, potem 50% taniej, potem po 3 zł, a na końcu po 2 zł.

Gość a ja bylam pracodawczynia ;)
na allegro czesto sprawdzaja, bo jest duzo osob ktore czerpie wieksze korzysci i probuje ominac urzad skarbowy, ale nie ze skarbowka takie numery, oni wszedzie czlowieka dopadna. Moj kolega postanowil dorobic na sprzedazy butow ze sklepow z anglii, nie powiem, ciezka mial sytuacje, sprzedal zaledwie moze 9 par i juz podejrzenia i blokada itp

Gość lalalalalaaaaaaaa
Ja ostanio na allegro kupiłam płaszczyk jesienny,używany.Dziewczyna pisała ,ze tylko ona go nosiła i takie tam.Metka była ucięta ,wiec napisałam do niej z zapytaniem czy mozna go prac w pralce.Odpwoiedz byla króta i tresciwa-nie wiem.Tak wiec wiadomo skad był ten płaszcz :O

Gość ghrrrrrrr
"po 1 zł, to przychodzą z workami i po kilka worów biorą, a zazwyczaj to ruskie. Biorą to za granicę i u siebie sprzedają na Białorusi, bo ja mieszkam w woj.podlaskim." Również mieszkam w podlaskim ale jakoś tego nie zauważyłam... Będę musiała zapytać koleżanki, która jest właścicielką lumpeksu