Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak z ciekawośśściiii

Czy któraś z Was urodziła córke mimo, że zaszła w ciążę podczas owulacji.

Polecane posty

Gość tak z ciekawośśściiii

Chodzi mi o to, że ponoć dziewczynki płodzi się kilka dni przed owulacją. A stosunek centralnie podczas owulacji to chłopak. Ktoś miał inaczej?

Gość jammmmmmmmmmmmmmm
ja - corka z samej owulacji, nie ma reguly ;) ale synka tez mam z owulacji

Gość zzXzXzxzx
syn z owulacji...

Gość ciekawy przypadek
Ja mam córkę z pierwszej ciąży, cykl monitorowany, stąd wiem, kiedy owulacja była, trafione praktycznie w moment. Syn - podobnie. Tu decyduje plemnik jaki dotrze szybciej. Nie ma reguł.

Gość gdzie sa te lumpy za 1 zl
koncowka owulacji - corka

Gość Anielkata
Autorce chodziło o to,że plemniki Z CHROMOSOMEM X dzięki którym rodzi się dziewczynka są wolniejsze ale dłużej potrafią przetrwać i dlatego ze stosunku np. 3 dni przed samą owu częściej rodzą się dziewczynki, natomiast plemniki z Y są szybsze ale słabsze co do przetrwania w niekorzystnym środowisku. Więc poczęcie chłopca w samiutką owu jest bardziej prawdopodobne.Udowodnione naukowo a nie żaden ciemnogród

Gość Anielkata
Autorce chodziło o to,że plemniki Z CHROMOSOMEM X dzięki którym rodzi się dziewczynka są wolniejsze ale dłużej potrafią przetrwać i dlatego ze stosunku np. 3 dni przed samą owu częściej rodzą się dziewczynki, natomiast plemniki z Y są szybsze ale słabsze co do przetrwania w niekorzystnym środowisku. Więc poczęcie chłopca w samiutką owu jest bardziej prawdopodobne.Udowodnione naukowo a nie żaden ciemnogród