Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankaaa23

Czy wspólne wytknięcie wad i zalet może mieć dobre skutki dla związku?

Polecane posty

Gość Ankaaa23

Wpadłam na pomysł aby zaproponować mojemu facetowi taką zabawę. Każdy z nas przygotuje listę zalet i wad partnera. Tylko się zastanawiam czy takie coś może poprawić związek czy nie?

Gość normalka.
wystarczy często ze sobą rozmawiać i tematy wad i zalet same wychodzą. Nie musisz urządzać żadnej specjalnej zabawy i robić listy tylko rozmawiać z partnerem na luzie z humorem i o wszystkim

Gość Ankaaa23
Tylko, że chcę go uświadomić o paru wadach. Nie chce ich mu wyrzucić od tak bo pomyśli, że go atakuje.

To zależy jak przyjmiesz informację, że: - jesteś za gruba - nie domywasz sie intymnie - wstyd się z tobą pokazać na mieście - nie masz gustu - jesteś oziębła i słaba w łóżku - czepiasz się pierdół - wymagasz dużo, a dajesz od siebie niewiele

Gość komukomukomukomu
a myślisz, że jak mu to napiszesz obok tego że uwielbiasz jego poczucie humoru to go to nie zaboli? pomyśl przez chwile jak byś się czuła jakbyś usłyszała że kiepsko gotujesz ale on i tak cie kocha bo jesteś ładna. taka zabawa nie jest dobrym pomysłem. oboje poczujecie się urażeni i nawet jak zalet będzie pół strony a wady tylko 3 to i tak tylko te wady zapadną w pamięć. spróbuj to jakoś inaczej załatwić.