Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez niespodzianki

Co byście chciały pod choinkę?

Polecane posty

Gość bez niespodzianki

Wczoraj zapytał mnie o to mąż a ja zupełnie nie wiem. Wydaje mi się, że wszystko mam.

Gość biduuula
Suczkę chihuahua. Ale nie stać mnie na szczeniaka za 2000 pln. :O

Gość ja bym chciała kasę
bo chciałabym pojechać w pewne miejsce z córka, ale mąż i tak mi nie da kasy

Gość biduuula
@ja bym chciała kasę Widzisz mój mąż to, by mi ostatnią koszulę oddał. To złoty człowiek. Gdybym mu powiedziała, że chcę psa za 2000 pln to powiedziałby kupuj - a później chodziłby pieszo do pracy 2-3 miesiące, by nie tankować samochodu. To nie tak, że my tych 2000 pln nie mamy - mamy tylko byłby to wydatek kosztem czegoś innego. A ja tak nie chcę.

Gość Ja bym chciała kasę
Tak 500 zł i jestem szczęśliwa :P.Idę i robię co chcę za to.

ja bym chciała nowy portfel bo ten już mi się trochę zjechał, zegarek nowy tez byłby fajny :) najlepiej duży okrągły z białą tarczą na bransolecie. chciałabym też mały aparat cyfrowy bo mamy tylko wielką cyfrową lustrzankę a nie jest to poręczny aparat i nie zawsze mogę go wszędzie zabrać perfumy w sumie tez byłyby ok bo mi się kończą... to tak na szybko wymysliłam ;)

Gość bxbxbd
Kolczyki z szafirami i chyba dostane :)

Gość bxbxbd
Kolczyki z szafirami i chyba dostane :)

O, jak mozna chciec psa, to bym wyzla brazowego gladkowlosego chciala. Ale to dopiero jak bedzie odpowiedni ogrod dla zwierzaka. A tak, to chyba jakas fajna ksiazke albo wyjazd do spa ciazowego na swieta. Z ukochanym of coz.

ja mam już upatrzony komplet biżuterii i perfumy , wiem że mąż stanie na głowie a mi kupi, ja też nigdy na niego nie żałuję:P

Gość chciałabym dostać pracę
Od stycznia córka idzie do przedszkola a ja chciałabym dostać inną pracę. Złożyłam podania,byłam na kilku rozmowach. Chciałabym aby ktoś mi zaproponował pracę. do swojej wracać nie chcę bo to praca na cały etat i to w kosmicznych godzinach-nawet do 20 (bank PKO) a nie chcę żeby było tak że przez cały tydzień córka mnie wcale nie widzi. Chciałabym pracować na pół etatu aby odbierać i prowadzić ją do przedszkola, żeby potem czekać z obiadem jak będzie wracała ze szkoły. ale zobaczymy jak to będzie.

Gość hmmmmmm ????
karnet na saunę:)

Perfumy najlepiej w jakims fajnym zestawie/ Jakis fajny ciuszek lub pizamke/ Ksiazke o pieczeniu Rachel Allen lub jakakolwiek Nigelli Lawson bo jej jeszcze nie mam/ Klasyczna gre tetris na nintendo ds;)/ Jakis fajny gadzet do dekoracji moze byc cos stojacego flakon czy lampka czy cos w tym stylu/ Koc w krate taki klasyczny staroswiecki. Cokolwiek z powyzszych rzeczy by mnie ucieszylo:)