Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myesha6945

Oto co doprowadza mnie do szalu w kobietach z tego forum

Polecane posty

Gość Myesha6945

Jak to czytam to az mnie telepie dosłownie. Odrazu zaznaczam ze nigdy nie bylam na diecie, jestem normalnej budowy, BMI w normie nosze rozmiar 36. Oto co wkurwia mnie niesamowicie w babach z tamtego forum. 1. Zdrobnienia, zdrobnienia wszędzie zdrobnienia. Na śniadanko jadłam jajeczko z pomidorkiem i do tego kawka ale bez cukru. Póżniej zupka z cukinii i do tego marcheweczka. Na kolacje rybka zapiekana i jakis soczek pomarańczkowy. - Shit :O gorzej jak uposledzone 2. MUSZE zjeśc coś słodkiego. Poprostu MUSZE bo od tego zalezy moje życie. Jak nie zjem 2 batonów to umrze moje dziecko i zginie rodzina. Nie mam mózgu, nie wiem co to znaczy słowo "NIE" tylko ślepo mówie ze musze i już. Pójde nawet na koniec świata za kostką czekolady bo nie wytrzymam. - bezmózgowość całkowita :O ciekawe co mają powiedzieć dzieci w Afryce które nie widziały nawet brudnej wody od miesięcy... :O 3."NIe chce mi sie ćwiczyć bo poprostu nie mam motywacji. Takze bede jeść kiełki ale nie rusze nawet palcem bo mi sie nie chce. ALE ZA TO wieczorkiem numerek z mężusiem a to spala przecież kalorie hihihihi " :O:O zachowuja sie jakby ćwiczenia to była katorga a to przecież jest SPORT czyli przyjemność. Myśla ze jak sie pogłodza to beda super a ćwiczyc przy diecie trzeba chocby po to zeby skóra nie obwisła po nadprogramowych kilogramach. No ale lepiej dac dupy bo wtedy wystarczy tylko lezec i wzdychać. :O Że tez ktoś chce toto ruchać :O 4. Jak ja jestem na diecie to nikt nie ma prawa jeśc nic dobrego i normalnego. Mąz ma jeść kiełki razem ze mną a dzieci przeprowadzić sie na czas diety do babci zebym nie widziala ze oni jedza normalne posiłki. Jestem spaślakiem i cały swiat musi przez to cierpiec. - wrrrr bez komentarza :O 5. Odchudzam sie po to żeby koleżanki mi w pracy prawiły komplementy " OOOO jak schudłaś, ale zmiana!!!" , dla chłopaka/męża żebym mu sie podobała. Nie wazne ze moja waga jest zła dla zdrowia i chce cos zrobic dla samej siebie. To ma byc dla ludzi żeby widzieli i zazdrościli. - Pfff jest czego :D ja nigdy tego nie musialam robic wiec to wy mi zazdrośćcie :D 6. Schudłam i teraz bede LASKA. Nie wazne ze mam 3 włosy na krzyz, krzywe zeby i małe cycki. będe LASKA bo schudłam. Do CKM-u na okładke mnie z pewnoscia wezmą :O Enjoy !

Gość chylę czoła
od dawna się zbieram do tego, żeby stworzyć takie podsumowanie Mega szacun!!!!

Gość a mnie wkurza
jak ktoś wszędzie wtrąca zdanie o dzieciach w Afryce. Dzieci tam nie mają nawet dostępu do brudnej wody? To jak one zyją imbecylu?

Gość Myesha6945
kazdy choc troche inteligentny wie, ze to taka jakby metafora z tą Afryką. Chodzi o to ze dzieci tam nie maja co jeść, jedza byle co z drzewa spadnie a wy "umrzecie" bez snickersa.

Gość a mnie wkurza
metaforę wsadź sobie w dupę, widac, że sam jesteś taki jak i te kobiety. Imbecyl!

Gość a mnie wkurza
"Schudłam i teraz bede LASKA" - to przecież też jest metafora, ale widać ty tylko swoje metafory potrafisz interpretować. Słowem: głupek!

Gość Myesha6945
no niestety nie jestem :) co zaznaczyłam juz na samym począteczku :) gul skacze, czyli TO TY jestes jedną z nich ! haha :D

Gość a mnie wkurza
no to kolejna idiotka!

Gość te 6 pkt
to tylko o diecie i żarciu.. masz jakąś obsesję? Taki mały szczegół... Nie WSZYSTKIE kobiety rozmawiaj a tu o dietach a jeśli nawet to nie WSZYSTKIE w ten sposób więc uogólnianie jest raczej nie na miejscu. A jak masz z tym problem to po co to czytasz? Droga wolna...

Gość chylę czoła
Grubas w 99% pozostaje grubasem Tylko nieliczne, naprawdę nieliczne chudną i szczupłe zostają... Wystarczy przejrzeć wybiórczo kilkadziesiąt topików... Rzucają się z motyka na słońce pojęcia o tym nie mając ;0

Gość AnnaLora123
haha chyba jest roznica miedzy: na sniadnaie zjadlam bule z szyna i 2 pomidorasy a na sniadanie zjadlam bulke z szynka i 2 pomidory a na sniadanko zjadlam(ledwo wciagnelam) buleczke ze szyneczka i 2 pomidoreczki i prawie nie peklam... hahah 3wariant utwirdza mnie w porzekonaniu ze zjadlam naprawde ociupinke

Gość Myesha6945
nie mowie ze kazda kobieta z tąd przejawia te wszytskie 6 cech ale napewno ktorąs z nich ma kazda ! chyba nie wyssałam sobie tego z palca! to jest zbiór tego co zauwazylam czytajac niejeden temat na tym forum

Gość 102933478y76ty
a ty masz ile 6 ? chyba tak , moze masz jeszcze wiecej to napisz hihihhihi

Gość tez sie zgadzam
ja nosze rozmiar 42 wcale aszczupla wiec nie jestem ale nie wmaiwam sobie ze mam brzuszek,tyleczek, nozki, cycusie i ze jem buleczke z jajeczkiem i takie tam. tez nie lubie obludy.

Gość 102933478y76ty
to nie wlaz i nie czytaj a nie zal sie

Gość tez sie zgadzam
a one maja kalduny dupska jak garaze i tylko sie nad soba rozpieszczaja

Gość AnnaLora123
hahaha dupska jak garaze,dobre, widac ze wiesz o czym piszesz:)

Gość przygotuj sie najpierw
a mnie wkurza- to chyba wlasnie taka gruba swinia co autorka opisuje ze tak sie wkurwila ze az jej snikersy dupa wychodza :D

Gość hahaaaahaahhahaa
dobre , dobre haha

Gość AnnaLora123
logo, co szuka autorka z rozmiarem 36 na forum diety??? mialo byc chyba 46 a nie 36..

Gość hahaaaahaahhahaa
no wlasnie po co tu wchodzi jak ma bmi w normie? haha bo nie ma! ma wiecej niz inni i musi sie wyzyc tu na forum

JA MAM W NORMIE ALE CHCE CASAMI POCZYTAC... NAWET Z NUDOW... I TE GRUBASY BEZ KITU TAK PISZA A NAJSMIESZNIEJSZE BYLO TO JAK JEDNA NAPISALA ZE JEST TA WIELKA ZE PIPECZKI UMYC NIE MOZE BO NIE SIEGA XD .... INTELIGENTNY ZROZUMIE AUTORKI PRZEKAZ... PLUS NIE MOWI ONA ZE KAZDA OTYLA OSOBA TAK MOWI CZY PISZE ALE 79% NAPEWNO !!!!

Gość hahaaaahaahhahaa
to sie nie wchodzi na fora tam gdzie ci nie pasuje wejdz na inne i po sprawie

Gość tez sie zgadzam
AnnaLora123 hahaha dupska jak garaze,dobre, widac ze wiesz o czym piszesz xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx tepoto czytac nie umiesz z rozumem? pisalam ze mam rozmiar 42 i napweno nie mam tyleczka nozek brzuszka jesli ci odpowiada tak dokladnie mam dupe jak garaz! tylko ze sie do tego przyznaje a nie opisuje na forach jaki mam brzuszek i tyleczek z rozmiarem 56 i wadze ponad 100 kilo !!

hahahahahah- ale to nie chodzi o to czy mi pasuje czyu nie... wchodze zeby sie posmiac bo takie osoby sa smieszne dieta mniej zrec

Gość ja juz nic nie rozumiem
o co wam chodzi?

Punkt 7 - Od jutra, ewentualnie od poniedziałku. I zanim to jutro lub poniedziałek nadejdzie, to topik upada. Albo jestem na diecie, albo nie, jeśli jestem, to od dziś, teraz, a nie od jutra.

Gość spostrzezenia
spostrzezenia jak najbardziej trafne:D