Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga211312313

Mowic mu ,że mam depresje?

Polecane posty

Gość Olga211312313

Mam faceta od 2 miesięcy. Mam depresje od jakiegoś czasu prawdopodobnie bo mam wszystkie objawy ( apatia , niechęć do wyjść gdziekolwiek nawet dla rozrywki itd) i planuje iść do lekarza z tym bo nie mogę życ w takiej apatii ciągle. Jemu też sie nie podoba ,ze czesto wykrecam sie od wyjść z nim , na imprezy itd ,ale nie wie co jest tego przyczyna. Powinnam mu o tym powiedzieć czy iść po jakieś antyderesanty do lekarza ,a jemu nie mówić bo jeszcze może sie zniehęcić do mnie?

Gość m a s t e s
i tak i nie

Najpierw odwiedź lekarza,tylko on może stwierdzić czy to na bank depresja.Potem ew.możesz powiedzieć facetowi,jeśli się okaże ze to depresja.

Gość pluskieweklusia
lepiej mu powiedz ze masz srake

Gość Olga211312313
* zniechęcić -literówka Nie zawsze tak było ... Kiedyś często chodziłam na imprezy czy gdziekolwiek , chętniej się uczyłam itd. A teraz gdzieś tam się ruszam , wyjeżdzam czasem ze znajomymi ,ale za dużo siedze w domu

Gość sarahsalam
Naturalnie,ze powiedz.Jesli mu zalezy,to bedzie Cie wspieral i bedzie Ci latwiej przez to przejsc.

Gość m a s t e s
ale najpierw zobacz jak zareaguje na srake

Gość Olga211312313
I generalnie pozornie wszystko jest ze mną ok , nie leże całymi dniami w łozku itd tylko ciężko jest mi się zmusić do czegokolwiek , nawet nie chce mi się wyjść do kina nie raz czy np na kawe z koleżanką tylko dużo czasu spędzam rzed komputerem i nic nie robie. Robie to co musze , wyjeżdzam czasem z chłopakiem ,a potem jak wracam znowu wszystko wraca do normy.. Nie mam motywacji za bardzo .

Gość Olga211312313
I właściwie od paru miesięcy tak jest z tym ,że latem często nie było mnie poza domem , tam byli nowi ludzie to mnie jakoś mobilizowało do działania, a teraz siedze w domu , na studiach bardzo mało zajęć , pracy szukam ,ale narazie jakoś wolno mi to idzie ...